IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNA GORA: Predsjednički izbori– zatvorena birališta, izlaznost očekivana, bez većih nepravilnosti… (foto, video)

U Crnoj Gori danas su održani predsjednički izbori, a birači su imali priliku da glasaju za jednog od sedam kandidata. Biračka mjesta su zatvorena u 20 sati.

Prema dosadašnjim informacijama nije bilo značajnijih nepravilnosti, saopštili su iz Državne izborne komisije. Izlasnost je prema podacima NVO do 20 sati bila oko 63,6 odsto, što je i očekivano.

U izbornoj trci su predsjednik Demokratske partije socijalista i aktuelni šef države Milo Đukanović, lideri Nove srpske demokratije Andrija Mandić, Demokrata Aleksa Bečić i Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, jedan od lidera Pokreta Evropa sad Jakov Milatović, poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković i influenser Jovan Jodžir Radulović.

Do 20 sati je glasalo 63.6% ili oko 344 700 birač, saopšteno je iz Centra za demokratsku tranziciju. Iz CDT-a su naveli da je do 20 časova, u centralnoj regiji izašlo 69.4 odsto birača, u sjevernoj regiji 61, 5 odsto dok u južnoj 55,3 odsto.

Čitaj još:   ŠAMAR IZ PODGORICE KOJI ĆE VUČIĆ PAMTITI DOK JE ŽIV: Šta je sve doživio, čak je i Dodik bolje prošao… (foto)

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more