IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: HVALA za podršku, pobijedićemo i 2. aprila… (foto, video)

Iz Demokratske partije socijalista saopšteno je da zahvaljuju svim građanima koji su svojim glasovima podržali Mila Đukanovića na izborima za predsjednika Crne Gore, i doprinijeli da njihov kandidat ima ubjedljivo najveću podršku nakon prvog kruga izbora.

” I pored snažne negativne kampanje koja se sve vrijeme vodila protiv DPS, posebno tokom izborne ćutnje i na sam dan izbora, ovaj rezultat pokazuje da politika utemeljena na konkretnim rezultatim, jasnim i realnim planovima za budućnost ima jako uporište u biračkom tijelu “, navode u saopštenju..

Naredne dvije nedjelje, kako kažu, iskoristiće da u direktnom kontaktu sa građanima ukažu na prednosti njihovog kandidata, i objase šta je alternativa koju predstavlja njegov protivkandidat.

BONUS VIDEO: Predsjednik Milo Đukanović na pobjedničkoj tribini u Pljevljima…

” Ova kampanja uvod je i u parlamentarne izbore, te je to dodatni motiv da mobilišemo Crnu Goru za pobjedu. Sa iskustvom jedne slične situacije iz naše prošlosti, kada su se građani Crne Gore opredjeljivali kakvu budućnost žele– da žive bolje i budu svoji na svome, ili da predstavljaju zastupnike tuđih, i tada, veoma pogubnih interesa – građani su prelomili pametno i izabrali Mila Đukanovića u drugom krugu. Uvjereni smo da će tako odlučiti i sada “, navode u saopštenju.

Čitaj još:   SARAJEVO: NA BJELAŠNICI MINUS 7 C, ALI SE NE PREDAJE MIHOLJSKO LJETO...

Još jednom kako navode, zahvaljuju svim partijama koje su podržale Mila Đukanovića, kao i mnogobrojnim značajnim ličnostima iz zemlje i inostranstva.

” Idemo naprijed, do pobjede 2. aprila “, navode iz DPS-a.

izvor: gradskiportal.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more