IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FEĐA DUDIĆ- “Odlazim prije nego sam i došao”: Cirkus i potpuno rasulo, FK NOVI PAZAR ostao bez trenera poslije DVA dana… (foto, video)

Čak se i sam Feđa Dudić javio, gdje je objasnio svoje odluke. Izjavu Feđe Dudića prenosimo u cijelosti...

NOVI PAZAR: Srbija, Sport. vijesti, srijeda, 22: 03-2023, 17: 44… FEĐA DUDIĆ “Odlazim prije nego sam i došao”: Cirkus i potpuno rasulo, FK NOVI PAZAR ostao bez trenera poslije DVA dana… (foto, video)

Fudbalski klub Novi Pazar upada u sve veće probleme otkako je Rasim Ljajić odlučio da napustio klub zbog navijača koji su napali golmana Filipa Kljajića. Sada, nedugo zatim, oglasio se i Feđa Dudić koji je nedavno imenovan za trenera, ali on neće preuzeti ovaj klub.

Nedavno je objavljeno da će Feđa Dudić zameniti Aleksandra Stankovića na klupi, no ipak, mediji iz Bosne i Hercegovine su prenijele vesti da ovaj stručnjak neće preuzeti ekipu, već da se odmah vratio svojoj kući, a razlog su dešavanja u klubu.

Čak se i sam Feđa Dudić javio za Sportsport.ba, gdje je objasnio svoje odluke. Izjavu Feđe Dudića prenosimo u celosti.

– Jutros sam krenuo za Novi Pazar zajedno sa svojim pomoćnicima pun volje, želje i entuzijazma da sa ekipom probamo ove godine izboriti Evropu ili biti u prilici bar za izlazzak do zadnjeg kola, a onda iduće sezone praviti ekipu po svom ukusu i ići ka zacrtanim ciljevima. Međutim, po samom dolasku na stadion zatekao sam problem koji se desio taj dan, odnosno napad na kapitena Filipa Kljajića gde je on odlučio da mu je to poslednji dan boravka u Novom Pazaru- rekao je Dudić koji je potom i nastavio…

– Razgovarao sam lično sa njim, ali nisam uspeo da promenim njegovu odluku što u potpunosti razumem, jer se njegova sigurnost i sigurnost njegove porodice dovela u pitanje.

Čitaj još:   PAZARAC došao iz inostranstva, prekršio samoizolaciju i VOZIKAO se po Beogradu!

Nakon toga otišli smo na stadion, zatekao sam jednu tišinu u svlačionici i igrače koji su u strahu da sutra ne dođu i oni u istu situaciju koja se dogodila Filipu. Kroz razgovor sa njima uvideo sam da im je jako teško palo ovo što se dogodilo njihovom kolegi i bili su svi uz njega.

– Nakon toga odlazak i prvog čovjek kluba gospodina Rasima Ljajića koji daje ostavku na čiji sam poziv odlučio da dođem u klub jer sam mislio da zajedničkim snagama možemo da napravimo iskorak i donesemo Pazaru i njegovim navijačima koji je sigurno fudbalski grad, dosta radosti u budućnosti. Sva atmosfera i ambijent oko klub koji je stvoren ne može nista dobro doneti niti se može raditi normalno u tim uslovima i sprovoditi plan.

– Zbog toga sam odlučio da odem i pre nego što sam, nažalost, došao. Žao mi je što do saradnje nije došlo i ovim putem bih se još jednom zahvalio na pozivu za rad u klubu Rasimu Ljajiću i Fikretu Međedoviću kao i navijačima Novog Pazara, a posebno onima koji su mi slali poruke podrške i dobrodošlice od nedelje kada je klub obznanio da ću preuzeti vođenje ekipe. Vidimo se nekom drugom prilikom – završio je Dudić.

Čitaj još:   Pacijenti sa Beogradskog sajma stigli u improvizovanu bolnicu u Pazar... (foto)

Za sve su očigledno krivi navijači u Novom Pazaru, a ovo nije prvi put da prave ekscese.

BONUS VIDEO: Mozzart Bet Super liga 2022/23- 27.kolo: NOVI PAZAR– KOLUBARA 0: 1 (0: 0)

izvor Telegraf.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more