IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: Sumnja se da je VOJNI VETERAN ubio troje djece i muškarca, pa izvršio SAMOUBISTVO… (foto, video)

“Troje djece i dva muškarca pronađeni su mrtvi u okrugu Samter u utorak“, saopštila je danas policija Samtera u Sjedinjenim Američkim Državama

SAMTERA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 23: 03-2023, 00: 44… UŽAS: Sumnja se da je VOJNI VETERAN ubio troje djece i muškarca, pa izvršio SAMOUBISTVO… (foto, video)

Sumnja se da je američki vojni veteran ubio iz vatrenog oružja aktivnog pripadnika američke vojske i troje djece u kući u Južnoj Karolini, nakon čega je izvršio samoubistvo.

“Troje djece i dva muškarca pronađeni su mrtvi u okrugu Samter u utorak“, saopštila je danas policija Samtera u Sjedinjenim Američkim Državama.

Osumnjičeni Čarls Sleks (42) navodno je pucao u kući svoje bivše žene. Najpre je ubio muškarca koji je sjedeo u zadnjem dvorištu kuće, a potom i troje djece od koje su dvoje njegova. Nastradala djeca su starosti 5, 6 i 11 godina, prenosi abcnews.

Čitaj još:   HOROR: Dogovor za primirje pao u vodu, raketirali civile u drugom po velčini gradu u Azeberdžanu... (foto i video)

Preživela je jedino bivša supruga, saopštila je policija…

izvor ESPRESO.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more