IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: “Vijesti” šire laži, novinarstvo pretvorili u najniže propagandno djelovanje… (foto)

”Demokratska partija socijalista demantuje sramne navode televizije Vijesti da se glasačima iz inostranstva plaćaju glasovi. Ovakvo izvještavanje Vijesti je izraz neprofesionalizma i političke ostrašćenosti koja je na ovim izborima premašila sve granice”, saopšteno je iz te partije.

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 26: 03-2023, 20: 24…  DPS: “Vijesti” šire laži, novinarstvo pretvorili u najniže propagandno djelovanje… (foto)

“Ovaj medij godinama vodi svoje političke ratove, zloupotrebljavajući časnu novinarsku profesiju. Ohrabruje nas da opcija iza koje oni stanu, po pravilu doživljava politički i moralni fijasko, što, razumljivo, čeka i njihovog favorita, 2. aprila”, navode iz Demokratske partije socijalista.

“Ipak, skrećemo pažnju domaćoj i međunarodnoj javnosti, a posebno organizacijama koje iste prate predizbornu kampanju, da evidentiraju ovakve slučajeve kada se pojedini mediji, u konkretnom slučaju Vijesti, stavljaju u direktnu službu određene političke opcije i to tako što plasiraju laži umjesto informacija…

Čitaj još:   DPS: Vlada više nema našu podršku ako Abazović smatra da je Temeljni ugovor usvojen... (foto, video)

Iz te partije pozvali su i medijska regulatorna tijela da pažljivo prate kako se “novinarska profesija degradira na ovom mediju i pretvara u najniže propagandno djelovanje”.

Pozivamo i medijska regulatorna tijela da pažljivo prate kako se novinarska profesija degradira na ovom mediju i pretvara u najniže propagandno djelovanje”, ističe se u saopštenju DPS- a.

izvor Standard.me

ZLATKO Vujović: DPS, SDP i SD na jednoj listi, nestranački suverenisti na drugoj… (foto)

Vjerujem da bi za opoziciju, ne računajući manjinske partije, najbolje Read more

DPS: Slobodarski Nikšić će se uskoro stidjeti provokatora koji se šepure nacionalističkim znamenjem… (foto)

“Kad pogledate scenografiju skupa raspirivača međunacionalne i međuvjerske mržnje, zapitate Read more