IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS OPTIMISTIČN: Pibjedit će MILO ĐUKANOVIĆ, da bi pobjedila CRNA GORA… (foto)

Tačno je sedam dana ostalo do nove velike pobjede evropske i građanske Crne Gore.

To će biti najbolji odgovor svima koji udaraju u njene temelje. To je poručio je generalni sekretar DPS-a Aleksandar Bogdanović…

On je saopštio da će na biralištima građani Crne Gore podržati svoju državu i viziju koja garantuje njen evropski put na kom su je, kako kaže, zaustavili “oslobodioci“ i njihovi mentori 2020. godine.

  • Za razliku od onih koji su uvijek protiv nečega ili nekoga, jer su protiv sopstvene zemlje, većina će i u nedjelju biti ZA – kazao je on.

Dodaje da je za multietničku Crnu Goru, članicu EU u bliskoj budućnosti.

  • Nakon sve učestalijih nastupa onih koji vode hajku protiv časne crnogorske dijaspore, na krilima podrške Šešelja, Rakovića i ostale šovinističke elite, dobro je da primjećujemo da i u njihovim redovima ima onih koji se od toga distanciraju. Primjetno je da Milojka Spajića nema na posljednjim skupovima Milatovića, a dobri poznavaoci prilika u vrhu Evropa sad osnovano tvrde da se lideru tog pokreta ne sviđa ni podrška DF -a, a kamoli Šešelja i Rakovića, shvatajući koliko je njegov zamjenik duboko i nepovratno zagazio u nacionalističke vode. Nećemo im stajati na muku. A birači će im za sedam dana reći sve– pobijediće  Milo Đukanović, da bi pobijedila Crna Gora naveo je Aleksandar Bogdanović.
Čitaj još:   MILO Đukanović: Izbori krajem avgusta ili početkom septembra... (foto i video)

izvor: hajat.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more