IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UPOZORENJE IZ DPS- a: “Velikosrpska politika nije poražena, sad je dobila mlađe propovjednike u ‘Evropi sad'”… (foto)

“Gotov je” je parola koja se 2000. godine odnosila na Slobodana Miloševića…

Poslanica Demokratske partije socijalista Aleksandra Vuković kazala je kako je velikosrpska politika dobila mlađe i uglađenije propovjednike, oličene u Evropi sad.

Ona je to istakla komentarišući činjenicu da pomenuti pokret u kampanji uoči drugog kruga predsjedničkih izbora koristi slogan “Gotov je”.

“Gotov je” je parola koja se 2000. godine odnosila na Slobodana Miloševića, kojim ga je srpska opozicija ispratila u prošlost. Naš SNP je ostao uz Miloševića i nikad se nije odrekao njegove politike. Protiv te politike mi smo se borili od 1997. godine…

Danas tu parolu koriste ljudi čiji su očevi bili i ostali u SNP-u, tj. u sjenci Miloševićeve velikosrpske politike, želeći da njome isprate borca za nezavisnu i evropsku Crnu Goru, Mila Đukanovića. Ta podlost neće proći”, istakla je ona.

Čitaj još:   TUŽNA VIJEST: Potvrđena prva žrtva zemljotresa, stradala djevojka zadobijeih od povreda... (foto, video)

Ubrzo će, dodaje, biti gotovo sa plagijatorima, falsifikatorima i strašljivcima, navodi Gradski.me. 

“Velikosrpska politika nikad nije poražena, samo je dobila mlađe i uglađenije propovjednike (apostole). “Evropa sad”, dok traje izborna kampanja, a poslije, naravno, “srpski svet”. Da su, bar, originalni”, zaključila je ona.

izvor: SB

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more