IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Lider DNP- a Milan PIPUN Knežević: Dritan će ZBOG VISINE i FUNKCIJE noćas igrati centarfora i dati Srbiji gol u produžetku… (foto, video)

Nakon što se pred večerašnju utakmicu Crne Gore sa Srbijom oglasio premijer Dritan Abazović, to je komentarisao lider DNP- a Milan PIPUN Knežević…

PODGORICA: Crna Gora, Sport, vijesti, ponedeljak, 27: 03-2023, 17: 14… Lider DNP- a Milan PIPUN Knežević: Dritan će ZBOG VISINE i FUNKCIJE noćas igrati centarfora i dati Srbiji gol u produžetku… (foto)

Nakon što se pred večerašnju utakmicu Crne Gore sa Srbijom oglasio premijer Dritan Abazović, to je komentarisao lider DNP- a Milan PIPUN Knežević.

“Večeras neka pobijedi Crna Gora, a da se na kraju obje reprezentacije nađu na EURO2024, smatram to dobitnom kombinacijom”, poručio je ranije danas DRITAN Abazović.

“Pošto je prije neku noć asistirao Jokiću za pobjedu Denvera, Dritan će noćas igrati centarfora i dati Srbiji gol u produžetku.

Čitaj još:   BUDVA I DALJE PUNA PA I PRVOG DANA 2023: Trg puniji nego za doček Nove godine, zvijezde večeri Dino Merlin, Senidah i Sara Jo... (foto, video)

Šteta što ne radi stentove, niko od infarkta ne bi umirao”, napisao je PIPUN Knežević na Tviteru.

IZVOR AKTUELNO.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more