IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 29. mart 2023. godine…

Ovan se upušta u rizik, Ribe “plivaju” u novcu… njima se javlja loš predosjećaj, Lav počinje igrati ‘dvostruku ulogu'…

Dnevni horoskop za 29. mart 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Ovan

Dnevni horoskop za 26. mart 2023. godine vam donosi ogromnu potrebu za podrškom. Spremni ste na rizik i nove poduhvate koji će umnogome promijeniti vaš život, ali imate osjećaj da ne možete sve sami. Ova situacija će vas dovesti do ozbiljnog razgovora sa partnerom, vrijeme je da vidite da li imate iste poglede na sve što želite.

Bik

Vaš dnevni horoskop vas savjetuje da se ne zatvarate u sebe. Muči vas osjećaj tjeskobe i sada vam je više nego ikad potrebno druženje sa prijateljima. U poslu sve ide kako treba, imate sjajan tim na koji možete da se oslonite. Dajte šansu osobi koja vam je u mislima, izgleda da je nova ljubav na pomolu.

Blizanci

Zvijezde vam predviđaju napetost, danas ćete biti skloni lakom ulasku u konflikt. Ne shvatajte sve lično, čini se da samo čekate da vam se neko zamjeri i da ispoljite nezadovoljstvo koje vlada. Horoskop vas savjetuje da se posvetite sebi i relaksaciji, svemu ono što vas opušta. Spavajte više.

Rak

Danas je dan da ostavite sve obaveze i odete na neko kraće putovanje sa voljenom osobom. Prijaće vam promjena sredine, energija i odmor. Obaveze mogu da sačekaju, a najbolje će se završiti ako ih obavljate sa “napunjenom baterijom”. U ljubavi sve ide kako treba, prija vam romantika.

Lav

Dnevni horoskop za 26. mart 2023. godine vam donosi sjajne vijesti! Konačno dobijate ono što ste želili, a vaš uspjeh će se daleko čuti. Ova situacija može odjednom da donese odlične ponude sa više strana, ali uživaćete u osjećaju da je tako trebalo da bude. Ne rasipajte se novcem, mogući su neplanirani troškovi.

Čitaj još:   Goran Dimitrijević u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria: Nije nemoguće da ostanemo i bez evropskih para i ruskog gasa... (foto, video)

Djevica

Leptirići u stomaku vas nesvjesno odvajaju od prijatelja, obratite pažnju. Poletno osjećanje može da vam pomuti razum, ne zaboravite ko misli na vas skakodnevno i kome ste najviše potrebni. Ukoliko danas budete na ivici rasprave sa nekim od bliskih osoba, čuvajte se riječi izgovorenih u afektu.

Vaga

Dnevni horoskop za 26. mart 2023. godine vas savjetuje da se klonite tajnih radnji. Ne birajte prečice za ostvarenje cilja, već taktički pristupite onome što želite. Neće vam se dopasti ishod, ali važno je da ga shvatite kao lekciju koju nikada više nećete zaboraviti.

Škorpija

Vraća vam se energija koja vam je nedostajala, utihnuli ste u prethodnom periodu. Falila vam je motivacija, ali Škorpije se uvijek dižu kao Feniks iz pepela. Današnji dan možete da shvatite kao novi početak u kom sve karte određujete vi. Slušajte intuiciju i ne padajte pod uticaj okoline.

Strijelac

Oštri stavovi koje plasirate često mogu da dobiju negativnu konotaciju. Budite jasni, direktni i konkretni ako želite napredak u poslu ili finansijski pomak. Konflikt sa partnerom je neminovan, nedostaje mu vaša pažnja. Pojačajte unos vitamina i povedite računa o imunitetu.

Jarac

Danas je povoljan dan za sve one koji se bave privatnim biznisom. Horoskop predviđa novo saradnju, klijenta ili projekat koji može da vam poboljša reputaciju. Pokrenite se i preduzmite korake, višestruko će vam se isplatiti. Prija vam solo status, ali slučajni susret sa bivšim partnerom može da vas pokoleba.

Čitaj još:   Vic dana Odlučila princeza da se uda...

Vodolija

Danas je dan za rješavanje problema iz prošlosti. Sve što ste odugovlačili i izbjegavali, danas dolazi na naplatu. Vrijeme je da prihvatite svoje greške, jer će vam se na taj način otvoriti novi putevi. Neodlučni ste kada je ljubavna situacija u pitanju, očekujte razgovor sa partnerom.

Ribe

Dnevni horoskop za 29. mart 2023. godine vam predviđa novčani dobitak! To će vam pomoći da rješite neka dugovanja i kupite ono što vam je potrebno. Danas ne potpisujte važne ugovore, odvojite vrijeme samo za sebe. Prija vam solo status, ali to ne znači da niste zapali za oko osobi iz bliskog okruženja…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more