IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ESAD Rastoder: Dijasporo, uzmite bajrak slobode u svoje ruke, 2. aprila zaokružite MILO Đukanovića… (foto)

“Ovih dana slike predizbornih skupova, sportskih događaja i cirkusa koje sprovode neprijatelji Crne Gore, dostiže vrhunac u završnici predsjedničke kampanje neprijatelja slobodne i demokratske Crne Gore, nalodgodavci su upregnuli svoje sluge iz svih nacija i generacija koji za šaku para izdaju svoju državu”, ocijenio je ESAD Rastoder…

NEW YORK: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 28: 03-2023, 17: 14… ESAD Rastoder: Dijasporo, uzmite bajrak slobode u svoje ruke, 2. aprila zaokružite MILO Đukanovića… (foto)

Crna Gora se ne smije dati onima koji su bili protiv nezavisnosti, poručio je predsjednik Bošnjačkog saveza u SAD- u Esad Rastoder. Pozvao je dijasporu da “uzme bajrak slobode u svoje ruke” i da u drugom krugu predsjedničkih izbora 2. aprila zaokruže broj 1 – Mila Đukanovića.

“Ovih dana slike predizbornih skupova, sportskih događaja i cirkusa koje sprovode neprijatelji Crne Gore, dostiže vrhunac u završnici predsjedničke kampanje neprijatelja slobodne i demokratske Crne Gore, nalodgodavci su upregnuli svoje sluge iz svih nacija i generacija koji za šaku para izdaju svoju državu”, ocijenio je Rastoder.

Prema njegovim riječima, nesvatljivo je da dođu mrzitelji na sportski teren i iskazuju “onakve fašističke poruke na stadionu i na ulicama Crne Gore”.

Čitaj još:   ESAD Rastoder: ERVINA Ibrahimovića za premijera CRNE GORE... (foto)

“Da li stvarno ima neki suverenista ili pošteni građanin da može vjerovati u dobre namjere Vučića , zločinca Šešelja, fašiste Rakovića i njihovog pulena Jakova koji se ne želi očitati u vezi Srebrenice i zločinca Ratka Mladića.

E takav nesrećnik koji se hvali sa iskustvom boravka po inostranstvu stanujući u sobama sa po četiri prijatelja, i radeći pretežno u muving kompanijama i dostavi pizza, i sada su došli on i Spajić da prodaju građanima jaja pod bubrege”, rekao je Rastoder.

On se pita zašto neko “ne traži od Jakova da pokaže u kojoj je to firmi radio u inostranstvu i koliko dugo i kako to ako nije imao riješen status”.

“Narode laže vas i obmanjuje, a svi znamo odakle se izlegao Jakov iz kojeg gnijezda”, dodao je.

Pozvao je dijasporu da “uzme bajrak slobode u svoje ruke”.

“Povedite kolo ka vrhu piramide odbacite klerofašiste i domaće izdajnike. Ne dajte naša dostignuća, našu Crnu Goru. Drugog aprila zaokružite 1 Milo Đukanović. Svi na izbore pobijedimo ovo zlo koje se nadvilo na Crnom Gorom”, zaključio je ESAD Rastoder.

Čitaj još:   VIC DANA: Muž i žena u bračnom savjetovalištu zbog problema, onda im je upućeno intimno pitanje… (foto)

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more