IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U ŠTA SE PRETVORILA Crna Gora: Posle paljenja kombija, ovo je drugi napad iz vjerske i nacionalne mržnje na sportiste i goste iz Sarajeva? (foto)

Banda nasilnika iz Bara sinoć je napala dvojicu maloljetnih sportista iz AK Sarajeva. Jednom maloljetniku metalnim šipkama su polomili ključne kosti na više mjesta, dok je drugom šipkom razbijena lobanja. Hospitalizovani su u KCCG…

PODGORICA- BAR: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 16: IV- 2023, 19: 44… U ŠTA SE PRETVORILA Crna Gora: Posle paljenja kombija, ovo je drugi napad iz vjerske i nacionalne mržnje na sportiste i goste iz Sarajeva? (foto)

Gradonačelnik Bara Dušan Raičević je kontaktirao Arduanu P. majku jednog od teško povrijeđenih mladića iz Sarajeva napadnutih u Baru i uputio izvinjenje te izjavio da mu je žao zbog tog nemilog događaja.

Nedavno zapaljen kombi Sarajevskih navijača u Podgorici.

Incident se dogodio u naselju Šušanj, a u vezi sa napadom prikupljena su obavještenja od četiri maloljetnika – dvojica od 15, dvojica 17 godina.

Po nalogu tužioca, podnosi se krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja u sticaju sa teškim tjelesnim povredama. 

Napad na praznik koji treba da miri i zbližava ljude!

Čitaj još:   CIRKUS PUTUJE PREKO BARE! Šalju dvije delegacije na Generalnu skupštinu UN, Jakov MILATOVIĆ se hitno oglasio: "Zabuna i neozbiljnost"... (foto)

Novinarka Al Jazeere, Arduana Pribinja, na Twitteru je napisala da je povrijeđen i njen sin.

“Grupa od pet huligana sinoć u Baru napala dvojicu mladih sportista AK Sarajevo, koji su u Crnu Goru stigli na sportske pripreme. Moj Harun, kojem su glavomu razbili metalnom šipkom je još dobro prošao. Njegov drug Alija ima višestruku frakturu jabučne kosti”, napisala je novinarka.

Grupa od 5 huligana sinoć u Baru napala dvojicu mladih sportista AK Sarajevo, koji su u Crnu Goru stigli na sportske pripreme. Moj Harun, kojem su glavomu razbili metalnom šipkom je još dobro prošao. Njegov drug Alija ima višestruku frakturu jabučne kosti.— Arduana Pribinja (@ArduanaPribinja) April 16, 2023


Žestoke osude napadača na mlade Sarajlije na društvenim mrežama,evo nekih od komentara ; 

6
5
4
1
2
3

izvor kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more