IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PIJANI BEOGRAĐANIN PRAVIO HAOS U BUDVI, DIVLJAO JAGUAROM PO ULICAMA: Dobio paprenu novčanu kaznu odbio alkotestiranje… (foto)

Beograđanin odbio alko- test, kažnjen sa 2.000 ezra…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 01: V- 2023, 18: 54…  PIJANI BEOGRAĐANIN PRAVIO HAOS U BUDVI, DIVLJAO JAGUAROM PO ULICAMA: Dobio paprenu novčanu kaznu odbio alkotestiranje… (foto)

Stranom državljaninu izrečena i zabrana vožnje na teritoriji Crne Gore u maksimalnom trajanju…

Beograđanin S.G (42) danas je u hitnom postupku pred Sudom za prekršaje u Budvi kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 2.000 eura.

“On je sankcionisan, jer je istog dana u ranim jutarnjim časovima u prostorijama hitne medicinske pomoći u Budvi, odbio da se podvrgne obaveznoj analizi krvi radi provjere prisustva alkohola u organizmu”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović

Prethodno je, dodaje on, u kontroli saobraćaja zaustavljeno vozilo kojim je upravljao – “Jaguar”, inostranih registarskih oznaka, nakon čega mu je alkometrom utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,55 promila.

Čitaj još:   BRAVO I HVALA ZA RUDARE: U Hatayu 13- godišnji dječak Mustafa spašen iz ruševina 229. sati poslije zemljotresa... (foto, video)

“Sa tako utvrđenom vrijednošću okrivljeni se na zapisniku nije saglasio, pa je odveden u zdravstvenu ustanovu, kako bi se podvrgnuo analizi krvi, koju je u krajnjem i odbio”, kazao je MARKO Đukanović.

On je dodao da je S.G, osim izrečene kazne, koja mu je kao stranom državljaninu odmah naplaćena, izrečena i zabrana upravljanja na teritoriji Crne Gore u maksimalnom trajanju.

IZVOR Pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more