IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA DO NEBA: OVO SU UBIJENA DJECA U MASAKRU U MLADENOVCU! Najmlađa žrtva imala je samo 15 godina… (foto, video)

Nakon tragedije u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, crni talas u SRBIJI se nastavlja! Uroš B. predhodne noći u Mladenovcu ubio sedmoro mladih ljudi…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 05: V- 2023, 00: 14… TUGA DO NEBA: OVO SU UBIJENA DJECA U MASAKRU U MLADENOVCU! Najmlađa žrtva imala je samo 15 godina… (foto, video)

Na fudbalskom terenu u Malom Orašju sinoć se okupila omladina da bi dan ranije zbog dana žalosti proslavila Đurđevdanski uranak.

Tada je naišao Uroš i izrešetao ih. Na ovom mjestu je bilo mnogo omladine i kako mi policajci kažu na ovom mjestu je bilo najviše žrtava.

Osam osoba je ubijeno, a 14 ranjeno u pucnjavi kod Mladenovca, pošto je na njih napadač pucao iz automatske puške. Za napadačem je tragalo oko 600 pripadnika specijalnih jedinica, a ministar policije je ovo okarakterisao kao teroristički akt. Ubica je uhapšen.

Komšije masovnog ubice iz Mladenovca i njegove porodice komentarisali su krvavi pir i ispričali da su sa U.B. već imali problema.

Stravičan zločin sinoć je zadesio meštane u selu Dubona, Malo Orašje i Šepšin i doveo do tragičnog gubitka čak osam ljudi i 14 ranjenih od kojih je 7 u teškom stanju.

Čitaj još:   SATNICA STIDA: Kako je bačen suzavac na Ljuba Čupića... (foto, video)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Uroš Blažić (2002) zbog postojanja osnova sumnje da je usmrtio osam osoba i 14 ranio.

Uroš B. koji je osumnjičen za masakr kod Mladenovca, po zakonu, s obzirom da je 2002. godište, u jednom slučaju neće dobiti doživotnu kaznu zatvora.

– Ukoliko je navršio 21 godinu može biti kažnjem doživotnim zatvorom, a ukoliko nije navršio maksimalna kazna je 20 godina. I ukoliko je navršio 21 godinu vještaci će svakako ocjenjivati njegovu podobnost, a imajući u vidu da u Srbiji krivični sudovi rade kao sat, siguran sam da veliki pristisak javnosti neće uticati na odluku suda o krivici i visini kazne, naravno ukoliko bude oglašen krivim- rekao je advokat Aleksandar Šćekić.

Terorista Uroš Blažić otkrio motiv stravičnih zločina

Terorista iz Mladenovca Uroš Blažić otkrio je motiv stravičnih zločina na saslušanju.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je šta je ubica iz Mladenovca rekao na saslušanju.

– Terorista iz Mladenovca rekao je da je motiv za njegov noćašnji krvavi pir omalovažavanje… čuj omalovažavanje… On u Srbiji nosi nosi majicu s Hitlerovim pozdravom i veliča Hitlera, đubre jedno, a kad su ga hapsili policajcima govorio: Poštovanje, poštovanje– rekao je predsjednik Aleksandar Vučić.

Čitaj još:   Turski portal objavio fotke ubistva člana škaljarskog klana, nestalog 2020: Željko Bojanić, u Istanbulu u vili mučio i ubio Rista Mijanovića... (foto, video)

BONUS VIDEO: Nakon pucnjave u Mladenovcu Vučić najavio ‘razoružanje Srbije’

izvor Informer.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more