IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MAJKA UBICE U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU: Trese se i živi na lijekovima- moli boga da joj prekrati muke… (foto, video)

Izvor Republike iz najbližeg okruženja porodice Uroša Blažića saznaje da je njegova majka Biljana u izuzetno teškom stanju.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 12: V- 2023, 00: 44… MAJKA UBICE U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU: Trese se i živi na lijekovima- moli boga da joj prekrati muke… (foto, video)

MAJKA UBICE U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU: Trese se i živi na lekovima - moli boga da joj prekrati muke

Medicinski radnik po zanimanju Biljana Blažić sve je lošije. Prvobitni šok zbog sinovljevog masakra u kojem je život oduzeo sedmorici mladića i jednoj devojci , i ranio 14 lica, od kojih se lekari bore za život najmanje dvoje mladih, kod Biljane je izazvao tešku psihičku krizu. 

– Ona se bukvalno trese u toj meri da teško obavlja osnovne stvari. Nakljukana je sedativima da bi lakše podnosila muku koju joj je natovario sin i celu porodicu doveo u egzistencijalni problem.

Biljana je svesna da njoj i najbližim članovima njene porodice nema života nigde u Srbiji, jer svi znaju da je rodila monstruma koji je dva sela zavio u crno rafalima iz puške.

 Izađe povremeno ispred kuće i kratko prokomunicira sa policijom koja je stalno kod njih na kapiji i ne dozvoljava da ih poseti ni najbliži rod. Povremeno crna majka plače i rida nad svojom sudbinom i moli se da umre da joj na taj način bog prekrati muke i beznađe u kojem se guši – kazao je izvor Republike.

Čitaj još:   ŠEŠELJ POBJESNIO, NAPAO VUČIĆA: "Šta to radiš, TO JE IZDAJA"
Kuća Blažića u Donjoj Duboni

Od hapšenja njenog muža Radiše Blažića kojeg je policija uhapsila na njene oči, Biljana je u kući sama sa svekrom o kojem mora da brine, jer su njen stariji sin i snaja odmah po tragediji otišli iz kuće u Donjoj Duboni. 

– Čuje se telefonom sa ponekim iz porodice. Sin i snaja je zovu, kao i njeni iz Vinjišta na koje je Uroš bacio ljagu došavši kod njih na imanje, da bi se krio kada je izvršio masakr. Žena ne jede i ne pije – otkriva naš izvor. 

Uroš Blažič teško je ranio Nevenu Vujić iz Dubone

U kratkom telefonskom razgovoru koji nije mogla da nastavi Biljana Blažić je za naš portal pre neki dan priznala svoj očaj: 

– Katastrofa sam, ne živi mi se–  rekla je ona. 

Podsetimo, Uroš Blažić je iz nepoznatog razloga  4. maja uveče puškom ubio 7 mladića i jednu devojku, i četrnaestoro, takođe, mahom mladih osoba ranio, a većinu od njih nikada ranije nije ni video. Lisice na ruke Blažiću su stavljene u Vinjištu gde se skrivao kod ujčevine.

Čitaj još:   ASIM NIKŠIĆ- PAZARSKA CRKVA SVETOG NIKOLE

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE HAPŠENJE UROŠA BLAZICA

izvor Republika. rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more