IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVI GA SE ODREKLI: Majka ne želi da vidi sina koji je IZVRŠIO MASAKR U ŠKOLI, NIKO GA NE OBILAZI… (foto)

Dječak K.K. (13) koji je napravio masakr u svojoj osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru već šest dana nalazi se na posebnom odjeljenju u Klinici za neurologiju i pshijatriju za djecu i omladinu u Beogradu.

Kako Kurir saznaje, njegova majka nijednom nije izrazila želju da ga vidi!

Dječak je, da podsjetimo 3. maja u školi koju je pohađao ubio osmoro svojih drugara i pripadnika obezbjeđenja D.V. (51), a ranio njih šestoro i nastavnicu historije T. S. (54).

  • On je smješten na Klinici i o njemu vode računa ljekari koji svakodnevno prate njegovo stanje, a objekat je i pod nadzorom Uprave kriminalističke policije. Niko od njegove najbliže porodice nije nijednom došao da ga obiđe, niti je za to izrazi želju– kaže izvor blizak dječakovoj porodici.

Navodno je jedina osoba koja je došla na Kliniku zbog dječaka bila njegova rođaka koja ga nije posjetila, već je samo došla i zaposlenima predala stvari za njega.

  • Otac mu je u pritvoru pa on i nema mogućnost da ga vidi, a majka se nijednom nije otišla, niti je pitala da ode kod njega– kaže sagovornik.
Čitaj još:   UŽAS U BIJELOM POLJU: Snahu tukao drvenom motkom…

Prema riječima izvora najnoviji detalji masakra u školi koji je napravio ovaj dječak jesu da je i on u dvorište izašao kroz prozor nakon što je provjerio da je sve pobio.

  • On je, kad su se svi razbježali i ostali samo ubijeni, sa oružjem i rancem izašao kroz prozor u dvorište škole gdje je i uhapšen nekoliko minuta kasnije– kaže izvor i dodaje:
  • Izašao je napolje, pozvao policiju i bio na vezi sa operaterom 192 koji mu je sve vrijeme govorio kako da se ponaša dok ne dođe policija. Razgovarao je sa njim i davao mu instrukcije. Dječak se sam i razoružao.

Navodno, dječak i dalje pita pita “Da li mu se ljudi dive i da li je popularan”.

izvor: hajat.ba

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   NENAD ČANAK: "Policija čuva murale u***nog ratnog zločinaca, privode Aidu, to je sve što treba da znate o Srbiji" (foto)
Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more