IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Teška saobraćajna nesreća na putu Kotor- Tivat: “Upotrebom spasilačkih alata izvučena jedna osoba”, dvije teže, a tri lakše povrijeđena lica… (foto)

“Upotrebom spasilačkih alata izvučena je jedna osoba u svesnom stanju”, naveli su kotorski vatrogasci. Spasioci su na teren izašli sa dva vozila i šest vatrogasaca. Na vozilima koja su učestvovala u udesu nastala je velika materijalna šteta.

KOTOR: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 15: V- 2023, 00: 44… Teška saobraćajna nesreća na putu Kotor- Tivat: “Upotrebom spasilačkih alata izvučena jedna osoba”, dvije teže, a tri lakše povrijeđena lica… (foto)

Vatrogasna jedinica Kotor na svom Fejsbuk profilu je navela da su njeni pripadnici upotrebom spasilačkih alata iz vozila izvukle jednu osoba u svjesnom stanju…

Foto: Facebook/Vatrogasna jedinica KotorFoto: Facebook/Vatrogasna jedinica KotorJ JJelena Jovanović14.05.2023. 09:35h

Dvije osobe su teže, a tri lakše povrijeđena u udesu koji se preksinoć dogodio u Škaljarima u Kotoru, rečeno je “Vijestima” u Operativno komunikacionom centru Uprave policije.

Čitaj još:   PODGORICA: Zatvaraju se sportski objekti, bazeni, frizerski saloni u Crnoj Gori ... (foto)

Nezgoda se dogodila oko 22.30 časova na ulazu u tunel “Vrmac” iz smjera Kotora.

Vatrogasna jedinica Kotor na svom Fejsbuk profilu je navela da su njeni pripadnici upotrebom spasilačkih alata iz vozila izvukle jednu osobu u svjesnom stanju, a da su ostale pretrpjele lakše povrede

U intervenciji je učestvovalo dvoje vozila i šest vatrogasaca.

izvor Telegraf.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   MAJA POSLIJE DISKVALIFIKACIJE HITNO PRIMLJENA NA PSIHIJATRIJU ?! Čupala kosu, napravila haos- Taki nije mogao da joj pomogne?! (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more