IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKI SKANDAL U CRNOJ GORI: Žestoka svađa Milatovića i Spajića, predsjednik “Evrope sad” NAPUSTIO sjednicu… (foto)

Predsednik partije Milojko Spajić revoltiran napustio je sednicu pre nego što je formalno završena.

Prema saznanjima crnogorskih medija, Milojko Spajić i zamjenik predsjednika stranke Jakov Milatović imaju ozbiljne nesuglasice po pitanju konačnog sastava izborne liste. 

Očekuje se da će Glavni odbor ”Evrope sad ”večeras u 18 časova da nastavi razgovore o izbornoj listi.

Za 18 časova je zakazan Glavni odbor te partije koji bi trebalo da verifikuje listu.

Prema Statutu partije, listu može predložiti predsjednik stranke, nakon konsultacija s opštinskim odborima i potpredsjednicima, ali i Predsjedništvo.

Prema informacijama “Vijesti”, sinoć se raspravljalo o listi koju je sastavio lider te partije Milojko Spajić bez širih konsultacija.

Dok jedni izvori tvrde da je najveći kritičar tog prijedloga bio zamjenik predsjednika partije i novoizabrani predsjednik države Jakov Milatović, te da je tražio da on odredi pola liste, drugi kažu da je Milatović kritikovao način na koji je lista sastavljana, ali da je bio otvoren za raspravu o sastavu liste i da se sve moglo “brzo riješiti”.

Čitaj još:   DANILO Kalezić: RAJO Mandić i JAKOV Milatović trajno bi svrstali CG u antievropski kvazidržavni okvir sa Srbijom... (foto)

Spajić je navodno bio spreman za manje korekcije liste.

“Vijesti” su pokušale da kontaktiraju više članova Predsedništva, ali ni sinoć ni danas nisu odgovarali na poruke i pozive.

izvor: vijesti.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more