IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danas na Trgu u Podgorici proslava Dana nezavisnosti CRNE GORE… (foto, video)

U 21 čas predviđen je koncert grupe The Bestbeat (The Beatles Tribute Band) koji će biti otvoren za sve građanke i građane.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 19: V- 2023, 09: 44… Danas na Trgu u Podgorici proslava Dana nezavisnosti CRNE GORE… (foto, video)

„U skladu sa pravilima Državnog protokola, premijer će na proslavi 17. godišnjice od obnove nezavisnosti ugostiti zvanice iz zakonodavne, izvršne i sudske vlasti, diplomatskog kora, kao i zvanice iz javnog i kulturnog života Crne Gore“, kaže se u saopštenju.

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović prirediće danas, na Trgu nezavisnosti u Podgorici svečanost povodom Dana nezavisnosti.

The Bestbeat
The Bestbeat

“U skladu sa pravilima Državnog protokola, premijer će na proslavi 17. godišnjice od obnove nezavisnosti ugostiti zvanice iz zakonodavne, izvršne i sudske vlasti, diplomatskog kora, te zvanice iz javnog i kulturnog života Crne Gore”, saopšteno je iz Vlade.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković: Situacija u Crnoj Gori je katastrofalna- Manjinska VLADA realna mogućnost...

Dolazak zvanica planiran je od 18.30 do 20 časova, dok je obraćanje Abazovića planirano u 20.00 časova.

Prema programu proslave himnu Crne Gore izvešće operska pjevačica Ena Topčibašić dok će baletska trupa “Ballo” izvesti plesni performans.

BONUS VIDEO: JADRANKA BARJAKTAROVIC- DA JE VJEČNA CRNA GORA

U 21 čas predviđen je koncert grupe The Bestbeat (The Beatles Tribute Band) koji će biti otvoren za sve građanke i građane.

Sve zvanice, uključujući i novinarske ekipe dolaze iz pravca Ulice Miljana Vukova (Zlatarska ulica), zbog kontrolnog punkta koji će biti postavljen na ulazu pored restorana “Forum”.

izvor CdM.me

Čitaj još:   ZAMALO sukob navijača Partizana i Fenera u Gracu: Navijači preskočili ogradu, policija sprečila veći incident! (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more