IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR: Misterija o SRPKINJI S TRI IMENA- IZBOLA LJUBAVNIKA, Hrvatska policija ne može da riješi enigmu… (foto)

Buru u hrvatskim medijima nije izazvao ovaj nasilni zločin, već misterija o ženi iz Srbije jer su istražni organi utvrdili da je ona imala tri različita dokumenta. Ipak, najviše ih čudi što nema pisanog traga, odnosno datuma i načina na koji je i kako ušla u Hrvatsku.

Državljanka Srbije (49) koja je u subotu uhapšena u Hrvatskoj zbog ranjavanja nevjenčanog supruga (47) zadržana je u pritvoru u mjestu Remetinec. Hrvatski mediji već danima pišu o misterioznom identitetu žene jer ima dokumente na tri imena, a dokaza o tome kako je ušla u njihovu zemlju nema.

Ona se u subotu oko 19.50 u Velikoj Gorici posvađala s nevjenčanim suprugom u stanu, što je opisala na saslušanju.

UBODI U REBRA I TRBUH

– Uzela sam nož sa stola i ubola ga jer je on mene prvi napao. Gurali smo se prema balkonu. Uhvatio me je za ruku kojom sam držala nož i ni sama ne znam kako, ali ubola sam ga u rebra i trbuh. Dva puta. Nakon toga sam izašla iz kuće i molila komšiju da zove Hitnu pomoć i policiju. Iskreno, nisam htjela da umre. Samo sam se branila– dio je iskaza srpske državljanke u hrvatskoj policijskoj stanici.

Prema pisanju hrvatskih medija, na uhapšenoj ženi vidljivi su tragovi nasilja jer joj je tijelo bilo prekriveno modricama, a sve se završilo dolaskom hitnih službi, koje je pozvao komšija. Ranjeni muškarac prevezen je vozilom Hitne pomoći u KBC Zagreb, gdje je hitno operisan jer mu je život bio ugrožen i sada se nalazi u stabilnom stanju. Zadobio je dvije teške ubodne rane.

Čitaj još:   DRUGARICE IZ ČAMCA: Sa Tijanom Ajfon zbog prostitucije uhapšena i POZNATA MANEKENKA... (foto i video)

Buru u hrvatskim medijima nije izazvao ovaj nasilni zločin, već misterija o ženi iz Srbije jer su istražni organi utvrdili da je ona imala tri različita dokumenta. Ipak, najviše ih čudi što nema pisanog traga, odnosno datuma i načina na koji je i kako ušla u Hrvatsku.

Takođe, ona je ispričala policiji i da godinama trpi nasilje nevjenčanog supruga i da je zbog njega 2015. bila u sigurnoj kući. Međutim, ni za to ne postoje nikakvi pisani dokazi.

Komšije uhapšene žene u Velikoj Gorici kažu da je nikada nisu vidjeli, a kamoli razgovarali s njom, dok je ona tvrdila suprotno.

CIKA I DREKA

– Tu gospođu ne poznajemo, ali smo čuli strahovitu galamu iz te kuće. Ženski glas je nadjačao muški. Cičalo se i drečalo, ali ništa nisam razumio oko čega su se prepirali. Nije prošlo ni pola sata nakon toga, a u ulicu su nam stigle Hitna i policajci– rekao je jedan od komšija.

Hrvatska policija utvrdila je da ona u Hrvatskoj nema regulisan status, ali da joj je mjesto privremenog boravka određeno do 2033. u Belgiji, gdje joj žive djeca i unuci. Takođe, njena želja je bila da ode u sigurnu kuću umjesto u pritvor, ali to nikako nije moguće zbog njenog neregulisanog statusa.

izvor: republika.rs

Čitaj još:   TUGA DO NEBA U SANDŽAKU : Na mezarju , jedno pored drugog, ukopani Alen i Medina
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

HAOS Hrvatski branitelji zabranili Bajagi da održi koncert…

Na ovogodišnjim "Danima piva" u Karlovcu trebalo je da nastupi Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more