IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT HITOVA- PUKLA IM LJUBAV: Napustio studio uz prostački izraz i komentar o protestima na Pinku- rekao Sarapi da jede go*na… (foto, video)

Nebojša Krstić se tokom specijalne emisije na TV Pink o protestima iznervirao i napustio studio, te tom prilikom uputio prostački izraz.

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 20: V- 2023, 00: 44… HIT HITOVA- PUKLA IM LJUBAV: Napustio studio uz prostački izraz i komentar o protestima na Pinku- rekao Sarapi da jede go*na… (foto, video)

„Dozvoli mi samo da kažem“, rekao je Krstić dok je govorio Saša Milovanović, glavni i odgovorni urednik Srpskog telgrafa, piše Nova.rs.

Na šta je Predrag Sarapa nastavio: „Evo saobraćaj se odvija neometano… Izvolite gospodine Krstiću.“

Nakon toga, Krstić se iznervirao i uz ružne riječi napustio studio.

Čitaj još:   MOSKVA- Vladimir Putin za vrijeme parade: Pokrivao se ćebetom, kakvo je zdravstveno stanje predsjednika Rusije? (foto, video)

Inače u tom trenutku je Pink prikazivao snimak ispred Skupštine Srbije, gde je ostala manja grupa ljudi, dok su protestanti već uveliko bili na auto- putu na Novom Beogradu i Gazeli.

BONUS VIDEO: Deseci hiljada građana na trećem protestu ‘Srbija protiv nasilja’

Podsjetimo, večerašnji treći po redu skup protiv nasilja počeo je u 18 časova ispred Skupštine Srbije, a na njemu se okupilo više desetina hiljada ljudi.

Blokada je još uvijek u toku…

BONUS VIDEO: Nebojša Krstić napustio emisiju na pinku i rekao Sarapi da jede go*na 

izvor Danas.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more