IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OGLASIO SE MUP- DETALJI KOBNE TUČE: “NEMOJ, IGORE, UBI GA”- Očevici otkrili kako je došlo do UBISTVA Ervina Ć. u Priboju… (foto, video)

Policija traga za KOLEGOM, ovako je ZAISTA STRADAO Ervina Ć. koga je u kafiću u Priboju gvozdenim bokserom na smrt pretukao policajac Igor A. (28), podijelila je na društvenim mrežama potresnu fotografiju na kojoj se vidi tijelo ubijenog Ervina. Nakon zločina Igor je pobjegao, a policija intenzivno traga za njim…

PRIBOJ: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 21: V- 2023, 17: 44… OGLASIO SE MUP- DETALJI KOBNE TUČE: “NEMOJ, IGORE, UBI GA”- Očevici otkrili kako je došlo do UBISTVA Ervina Ć. u Priboju… (foto, video)

Porodica Ervina Ć. (35), kog je u subotu uveče u kafiću u Priboju gvozdenim bokserom nasmrt pretukao policajac Igor A. (28), podijelila je na društvenim mrežama potresnu fotografiju na kojoj se vidi tijelo ubijenog Ervina. Nakon zločina Igor je pobejgao, a policija intenzivno traga za njim.

PORODICA UBIJENOG OBJAVILA POTRESNU FOTOGRAFIJU: Policija traga za ubicom iz Priboja!

Na fotografiji se vidi kako Ervin obučen u farmerke i kariranu košulju leži na podu sa ispruženim rukama dok mu iz glave curi krv. Nad njim stoji jedan od prijatelja koji uzalud pokušava da mu pomogne.

Čitaj još:   MILO ĐUKANOVIĆ: Plašim se da je Srbija na putu da ponovi greške iz devedestih (foto i video)

Prema saznanjima medija Ervin Ć. je sedeo u bašti popularnog lokala u Priboju, zajedno sa još nekoliko prijatelja. Za susjednim stolom sjedeo je osumnjičeni Igor A. i njegov prijatelj, takođe policajac. U jednom trenutku, kaže naš dobro obavješten sagovornik, ničim izazvan, Igor A. je ustao i prišao stolu za kojim je sjedio Ervin Ć.

Nesrećni Ervin, od zadobijenih povreda, srušio se na pod i ubrzo preminuo.

– Igor je za to vrijeme mirno uzeo ključeve i mobilni telefon sa stola za kojim je sjedio, a zatim pobjegao u nepoznatom pravcu. Prisutni su pokušali da pomognu pretučenom muškarcu, ali on nije davao znake života. Ljekarska ekipa Hitne pomoći, koja je ubrzo stigla na mjesto zločina, samo je konstatovala Ervinovu smrti- dodaje on.

Nakon zločina policija je blokirala cio Priboj u potrazi za osumnjičenim, međutim on je usieo da umakne potjeri.

BONUS VIDEO: Policajci u Priboju se vesele uz “Oj Pazaru novi Vukovaru, a Sjenice nova Srebrenice”

izvor Republika.rs

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   NASTAVLJENA KAMPANJA BOJKOTA PROIZVODA IZ SRBIJE: Priština, zabranila prodaja i naloženo povlačenje jestivog ulja na teritoriji KOSOVA... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more