IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN “UBICA POLICAJAC- SPECIJALAC” U PRIBOJU: Pripadnici MUP ga locirali, lisice na rukama, pronaši ga u porodičnoj kući! (foto, video)

Nakon policijske potrage “policajac specijalac” Igor A. (28) se sumnjiči za ubistvo sugrađanina Ervina Č. (35) uhapšen je i predat nadležnim organima.

PRIBOJ: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 21: V- 2023, 18: 44… UHAPŠEN “UBICA POLICAJAC- SPECIJALAC” U PRIBOJU: Pripadnici MUP ga locirali, lisice na rukama, pronaši ga u porodičnoj kući! (foto, video)

Pripadnici policije lisice na ruke stavili su lisice Igora .A. koga su pronašli u porodičnoj kući, prebačen je pritvor nakon čega mu je određeno zadržavanje od 48 sati, potvrđeno je za agenciju

Nakon policijske potrage mladić I. A. (28) koji se sumnjiči za ubistvo sugrađanina E. Č. (35) uhapšen je i predat nadležnim organima.

Policijski službenik koji je osumnjičen za ubistvo E. Č. uhapšen je tokom popodnevnih sati. Pripadnici policije lisice na ruke stavili su lisice I. A. koga su pronašli u porodičnoj kući, prebačen je pritvor nakon čega mu je određeno zadržavanje od 48 sati, potvrđeno je za agenciju RINA.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković, Bogdanoviću: DA LI SU TI POLUPISMENI PRAVNICI UKAZALI DA POSTOJI KRIVIČNO DJELO LAŽNO PRIJAVLJIVANJE

Osumnjičeni, po profesiji policajac, koji je bio van dužnosti, tereti se da je, oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu…

Tridesetpetogodišnjak je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju.

Policajac je poslije tuče pobjegao, a kolege su danas uspjele da ga pronađu.

BONUS VIDEO: Policajac koji je brutalno pretukao i ubio muškarca

izvor Espreso.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more