IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GDJE SE NALAZI UBICA “IGOR A. POLICAJAC- SPECIJALAC”?:  Traže ga po Priboju i Prijepolju, lako bi mogao da pređe u susjednu… (foto, video)

Lišeno slobode je troje njegovih pomagača, a prema nezvaničnim informacijama, jedna od njih je i devojka koja radi na graničnom prelazu. To je probudilo sumnju kod Pribojaca, da je osumnjičeni već prešao u neku od susednih država.

PRIBOJ: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljk, 22: V- 2023, 10: 44… GDJE SE NALAZI UBICA “IGOR A. POLICAJAC- SPECIJALAC”?:  Traže ga po Priboju i Prijepolju, lako bi mogao da pređe u susjednu… (foto, video)

Policajac je u noći između subote i nedelje prišao stolu za kojim je sedeo čovek i nakon kraće rasprave počeo da ga tuče.

Policajac koji je osumnjičen za ubistvo sugrađanina još uvijek je u bjekstvu, iako su se pojavile informacije da je uhapšen.

– Traže ga po Priboju i Prijepolju, a kod nas je mnogo divljih graničnih prelaza, pa je lako mogao da pređe u Bosnu i Hercegovinu ili u Crnu Goru. Prema onome što smo čuli priča se da je nelegalno prešao u blizinu Rudog, preko rijeke Uvac, saznaje se od jednog stanovnika Priboja.

Nesrećni ubijeni mladić je živio sam jer su mu ranije preminuli roditelji, a njega će na večni put ispratiti rođedne sestre, stričevi i ostala rodbina.

Čitaj još:   SANJA Damjanović: Već 13 godina imam pravo na francusko državljanstvo– nikad ga ne bih uzela... (foto)

U Priboju svi za njega imaju samo pohvalne riječi, navodeći da je bio miran, pristojan i mladić za primjer.

– (Njega) niko neće vratiti njegovoj porodici, to je ogroman gubitak. Nadamo se samo da će mladić koji ga je pretukao biti uhapšen i da će pravda bar na neki način biti zadovoljena. Svi smo čitali o onom dječku Jetmiru iz Crne Gore što je ubio djevojku u Beogradu i pobjegao preko granice. Nadamo se da ovo neće biti isti takav slučaj- dodali su sagovornici.

Policija u Prijepolju, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Užicu, uhapsili su troje ljudi, svi iz Priboja, zbog pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Oni se sumnjiče da su pomogli da pobegne nakon izvršenog krivičnog dela ubistvo, kada je u Priboju u ugostiteljskom objektu zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank, a od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju.

BONUS VIDEO: Policajac koji je brutalno pretukao i ubio muškarca u bjekstvu…

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković ZAHTIJEVA: "Hitno ispitati ulogu SPC u eventualnoj nabavci oružja"...

izvor (SD)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more