IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLICIJA IDENTIFIKOVALA OTMIČARA SA NOVOG BEOGRADA: Prijetio Kinezu da će ga ŽIVA ZAPALITI ako mu ne da… (foto)

Radnik je pozvao oca, inače vlasnika radnje, a otmičar je tražio otkup od 33.000 eura

NOVI BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 23: V- 2023, 00: 44… POLICIJA IDENTIFIKOVALA OTMIČARA SA NOVOG BEOGRADA: Prijetio Kinezu da će ga ŽIVA ZAPALITI ako mu ne da… (foto)

Radnik kineskog supermarketa napadnut je na radnom mjestu u Novom Beogradu, kada ga je muškarac napao elektrošokerom, a potom ga, sa nožem pod vratom, odveo na donji sprat radnje i vezao ga za stolicu, a potom tražio novac za otkup. Policija je u međuvremenu saznala identitet napadača, a on se ne tereti za razbojništvo, već za otmicu i za njim se traga...

– Radnik je prilikom napada zadobio ogrebotinu na vratu i posekotinu na uhu. Napadač je na pultu radnje ostavio dvije plastične flaše od pola litra u kojima se nalazio benzin i prijetio radniku da će da ga zapali ukoliko mu ne da novac- kaže izvor za Telegraf.rs.

Čitaj još:   Popis ni na nebu ni na zemlji: Šta ako Spajićeva vlada ne bude izabrana prije 1. novembra... (foto)

Podsjetimo, radnik je pozvao oca, inače vlasnika radnje, a otmičar je tražio otkup od 33.000 eura. Otac radnika uplatio mu je 15.000 evra, a napadač je iz jakne prodavca uzeo još 80.000 dinara, a potom i razmontirao risiver, koji je takođe odnio.

Prešao je ulicu, a potom ušao u crno vozilo i udaljio se prema Surčinu, ostavivši radnika prodavnice, koji se naknadno sam oslobodio.

(Espreso/ Telegraf)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more