IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RODITELJI KOSTE K- ZVALI RAZREDNOG STAREŠINU: Puni ushićenja mu govorili ovo o dječaku monstrumu… (foto, video)

Majka nastradale djevojčice je upitala da li su roditelji dječaka- ubice svijesni činjenice da preživjeli i ranjeni dobijaju životne prijetnje iz cijelog svijeta, jer će “neko završiti ono što je započeto”, u bolesnom ubjeđenju o zadovoljenju pravde za “maltretiranog dječaka”.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda 24: V- 2023, 00: 44… RODITELJI KOSTE K- ZVALI RAZREDNOG STAREŠINU: Puni ushićenja mu govorili ovo o dječaku monstrumu… (foto, video)

Ni poslije 20 dana od nezapamćene tragedije u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, ne prestaju da se nižu brojna pitanja u javnosti da li je stravičan masakr, u kojem je maloljetni dječak KOSTA K. ubio devetero svojih vršnjaka i čuvara škole, mogao da bude spriječen.

Roditelji nastradale dece tragaju za odgovorima kako bi iole ublažili svoj nepojmljiv bol i tugu i shvatili kako je uopšte došlo do toga da trinaestogodišnji dečak počini tako gnusan zločin, kako se nikada više nigde ne bi ponovio. 

Nina Borović Kobiljski, majka stradale djevojčice, obratila se roditeljima dječaka- ubice, optuživši ih da su u prvom redu bili odgovorni za ponašanje svog djeteta.

U otvorenoj objavi na društvenim mrežama, ona je roditeljima dječaka koji je počinio masakr poručila da više u ovozemaljsku pravdu ne vjeruje, ali se trudi da nastavi da vjeruje u ljudskost i u istinu.

 Verujem da vam je dobro poznata činjenica da je naše odeljenje VII/2 bilo jedno izuzetno odeljenje, ne zato što je bilo sastavljeno od odličnih đaka, već zato sto su to bila dobra deca i dobri prijatelji jedni drugima. Oni su u školu odlazili nasmejani i vraćali se zadovoljni – započela je svoje obraćanje Nina Borović Kobiljski…

Ona je podsetila roditelje maloletnog dečaka da su im deca išla zajedno na jezički kamp u Francusku, te da su dobijali njihove video snimke kako pevaju pored kamina, igraju se na tematskim večerima i idu na izlete.

Čitaj još:   TEŠKA NESREĆA: Autobus pun putnika udario u kiosk, više povređenih, među njima DVOJE TEŠKO...

– Znate i da su se svi zajedno kartali i smejali u sobama do kasno u noć. Kako ne biste znali, kada ste puni zahvalnosti zvali razrednog starešinu i zahvaljivali se što vam je sin tako lepo prihvaćen od strane drugara u novom odeljenju u koje ste izabrali da ga prebacite – istakla je.

Međutim, kako je obelodanila, već tada su mogli da budu primećeni prvi znaci čudnog ponašanja dečaka-ubice.

– Bilo im je prelepo, ali im je istovremeno bilo čudno zašto jedno dete svih sedam dana spava sklupčano na fotelji, umesto u krevetu, iako mu je na raspolaganju cela dvokrevetna soba – napisala je majka stradale devojčice, a celu njenu izjavu možete pročitati OVDE

Podsjetimo, kako je utvrđeno, dječak je planirao masovno ubistvo mjesec dana, a ono što je pregledom njegovog telefona utvrđeno ledi krv u žilama- svijesno je počinio ubistvo svojih vršnjaka i čuvara škole jer je neposredno pred zločin na internetu pretraživao Krivični zakonik Srbije kako bi istražio da li djeca mogu krivično da odgovaraju.

Čitaj još:   Vučiću, nemojte i nas da branite kao što ste branili Đokovića- K'O BOGA VAS MOLIMO, NEMOJTE...

BONUS VIDEO: Sprovod trinaestogodišnje djevojčice Eme Kobiljski

izvor (SD)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more