IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nova saznanja iz prošlosti Dr VLADIMIRA Kecmanovića: KOSTIN OTAC HAPŠEN U AKCIJI “SABLJA”… (foto)

Ugledni ljekar sumnjičen zbog kontakata sa “Zemunskim klanom” i strasti prema oružju, ali mu je dosije ostao čist.

Dr Vladimir Kecmanović, otac dječaka- monstruma koji je u školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu ubio devetoro đaka i radnika obezbjeđenja, a teško ranio šestoro, hapšen je u akciji “Sablja”, pokrenutoj posle atentata na premijera Zorana Đinđića 2003, saznaje Srpski telegraf.

Podsjetimo, tada je u Srbiji uvedeno vanredno stanje da bi uslijedilo masovno privođenje svih za koje se sumnjalo da su bili u vezi sa zloglasnim “Zemunskim klanom”. Među njima su bili i mnogi državni službenici, policajci, tužioci, sudije, ali i ljekari.

– Tada se iza rešetaka našlo gotovo 500 zdravstvenih radnika koji su tokom istrage povezivani s vođama organizovanog kriminala. U toj mreži se zakoprcao i Kecmanović – otkriva naš sagovornik upućen u slučaj od prije 20 godina.

Šta je to što je policijske istražitelje dovelo do uglednog doktora bilo je plod mnogobrojnih spekulacija, ali pisanog traga nema jer su podaci iz istrage u međuvremenu nestali. Međutim, kako se nezvanično saznaje, Kecmanović je ispitivan zbog kontakata sa “zemuncima”, a neki od tih kontakata su, navodno, evidentirani čak i neposredno prije ubistva Đinđića 12. marta.

Čitaj još:   Kovačević: Nesrećnik iz Pljevalja koji je igrom slučaja i predśednik Opštine treba da bude uhapšen... (foto)

– To je probudilo pažnju kod operativaca koji su češljali telefone Dušana Spasojevića Šiptara, Mileta Lukovića Kuma i njihovih bliskih saradnika. Gotovo svima koji su se našli u njihovim imenicima stavljene su lisice da ne bi pobjegli i da bi istraga natenane mogla da sklapa kockice mozaika zločina. Nije isključeno da mu je imponovalo društvo mafije ili da je preko drugih osoba dolazio u kontakt s njima, što bi mogao da bude povod za privođenje – kaže izvor našeg lista.

Dr Kecmanović je na sebe skrenuo pažnju i zbog ljubavi prema oružju, koje je, doduše, imao u legalnom posjedu. Međutim, ovaj radiolog nema dosije niti je evidentirana ikakva prijava protiv njega, što znači da nije bilo čvrstih dokaza da je imao veze s organizovanim kriminalom.

izvor: republika.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more