IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 27. maj 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Predah za Ovna, Bik neraspoložen, Blizanci u problemu, Raku dan za ulaganja, strast za Lava, Djevica uspješna, Vaga istjeruje pravdu, Škorpija dobro, Strijelac sumnjičav, Jarcu vrijeme za ulaganje, Vodoliji pucaju poslovi, a Ribe u vakuumu. Ovo je dnevni horoskop za danas 27. maj 2023. godine.

Ovan

Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite.

Bik

Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličiti i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas značajno komplikuje.

Blizanci

Osjećate da vas neko ugrožava. Pobjeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osjetiti povećanu tenziju a sve to kao rezultat nekih promjena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

Rak

Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mjesto u timu. Budite obazrivi, polje djelovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje.

Lav

Višak slobodnog vremena vam daje prostora da se u sebi preispitujete da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promjenom ne dolazi zbog realno loše situacije već su u pitanju mnogo dublji mehanizmi koje, trenutno, ne možete da sagledate.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 17. decembar 2019. godine

Djevica

Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vašim povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge, s prepuštanjem vođstva utrapili i svu odgovornost koja ide s tim.

Vaga

Prihvatate nove poslovne obaveze iako niste sigurni kako one funkcionišu. Da biste sve savladali potrebno je dodatno vrijeme kako biste se osamili i natenane proučili stvar. Pošto za to nemate uslova, možda je mudrije da odustanete.

Škorpija

Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite.

Strijelac

Ambiciozni ste i na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspjesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas, ovaj period nije ključan, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, razmislite o odlaganju.

Jarac

Stiže podrška iz daleka. Vaš šarm je u punoj snazi, sve što smislite ima izgleda da se realizuje. Ipak, povedite računa, možete postati mamac za ljude koji nisu dobronamjerni. Osim toga, radite sve krajnje pošteno, jer u suprotnom, slijede novčane kazne.

Čitaj još:   DODIK SVE DUBLJE TONE: Razapinju ga i Rusi mu ne praštaju… (foto)

Vodolija

Finansijska situacija se stabilizuje, pravo je vrijeme da dobro raspoloženje podjelite s voljenom osobom. Stiže vam vijest koja može, na kratko, da prekine harmoniju. Danas ne razmišljajte o poslu, odmarajte ali budite umjereni u hrani i piću.

Ribe

Sustižu vas umor, a moguće i prehlada. Očekujete blagonaklonost nadređenih lica, ali to izostaje. Da biste danas bili pošteđeni, morate se jasno izjasniti. Ipak, budite pažljivi, svaka komunikacija u vidu pisanih poruka može se pretočiti u nesporazum.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more