IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POTVRDA DA VUČIĆ KONTROLIŠE SVE: ŽELJKO Mitrović odmah ukida Zadrugu, Dodik i Trivić na pogrešnoj strani… (foto, video)

Za danas je Vučić u Beogradu zakazao konrtamiting protiv vlastitog naroda na koji stižu i lider SNSD-a Milorad Dodik i predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić, stavivši se tako na stranu Vučića, protiv čije je vlasti najavljen novi masovni miting nezadovoljnih građana.

BEOGRAD: Regiija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 26: V- 2023, 09: 04… POTVRDA DA VUČIĆ KONTROLIŠE SVE: ŽELJKO Mitrović odmah ukida Zadrugu, Dodik i Trivić na pogrešnoj strani… (foto, video)

Nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, tokom gostovanja otkrio da je razgovarao sa gazdom Pinka Željkom Mitrovićem o ukidanju Zadruge, odmah se oglasio i medijski mogul.

Naime, on je na Instagramu otkrio da je donio odluku da ukine rijaliti, na preporuku predsjednika i dodao da će se to desiti u najkraćem mogućem poruku.

– Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena Predsjednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa, saopćio je Mitrović na Instagramu.

Čitaj još:   Vučić vs Abazović: VELIKE ili MALE Sličnosti i razlike... (foto, video)

Ovo je jasan dokaz kako Aleksandar Vučić kontrolira medije u Srbiji, te kako je protest građana u Beogradu protiv medijskog mraka kojeg šire Vučićevi mediji bio potpuno opravdan, piše Ljudski.ba.

Podsjetimo, za danas je Vučić u Beogradu zakazao konrtamiting protiv vlastitog naroda na koji stižu i lider SNSD-a Milorad Dodik i predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić, stavivši se tako na stranu Vučića, protiv čije je vlasti najavljen novi masovni miting nezadovoljnih građana.

BONUS VIDEO: Željko Mitrović iznenada odlučio da ukine Zadrugu u roku od deset dana a evo i zbog čega

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more