Crna Gora

ELSAN Ramović uhapšen u Njemačkoj po Interpolovoj potjernici: Odbjegli Rožajac, učestvovao u tuči u kojoj je ubijen SEMIR Murić… (foto)

Elsan je učestvovao u stavičnoj tuči u Rožajama u kojoj je ubijen Semir Murić.Odbjegli Rožajac, dvadesetdevetogodišnji Elsan Ramović uhapšen je u Njemačkoj po Interpolovoj potjernici, zbog učestvovanja u tuči u Rožajama prije dvije godine, u kojoj je ubijen sugrađanin Semir Murić.

To je saopštio sudija VIšeg suda Dragan Mrdak, pred čijim vijećem Edmir Ramović (22) odgovara zbog ubistva Murića iz bezobzirne osvete, a Elsan Ramović zbog učestvovanja u tuči, 21. decembra 2021. godine.

“Elsan Ramović se nalazi u ekstradicionom pritvoru u Njemačkoj i biće izručen Crnoj Gori”, kazao je sudija Mrdak.

Ročište je juče odloženo zbog nedolaska sudskih namještenika koji su, kako su naveli u pisanom podnesku sudu, neplanirano angažovani u Višem sudu u Podgorici, a u sudnici se nije pojavio ni svjedok Nedžad Kuč, prenose Vijesti.

Suđenje je više puta odlagano zbog bjekstva Elsana Ramovića, a počelo je nakon što je Apelacioni sud donio odluku da mu se sudi u odsustvu.

Apelacioni sud odlučivao je o slučaju nakon što je njegova odbrana podnijela žalbu na rješenje Višeg suda da mu se sudi u odsustvu, pišu Vijesti.

Pored Elsana Ramovića za učestvovanje u tuči odgovaraju o Salko (51) i Ernes Ramović, dok Sabro Ramović (55) odgovara zbog nedozvoljenog držanja oružja.

Edmir Ramović je, piše u spisima tužilaštva, iz bezobzirne osvete ubio je sugrađanina Semira Murića i istovremeno ranio policajca Refika Dedeića.

Rožajac se tereti da je 21. decembra 2021. godine, ispred zgrade Osnovnog suda u Rožajama, iz bezobzirne osvete, lišio života oštećenog Murića.

Objašnjava se da se svetio zbog događaja od 6. oktobra 2020. godine, u kojem su, kako piše, sada pokojni Murić i više članova njegove porodice, nanijeli teške i lake tjelesne povrede bliskim članovima porodice okrivljenog, zbog kojeg je u Osnovnom sudu u Rožajama pokrenut krivični postupak.

Na sljedećem ročištu, koje je zakazano za 26. decembar, biće prezentovani video-snimci sa zgrade Osnovnog suda i kancelarije Zekić.

izvor: sandzakdanas.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Više letova na podgoričkom aerodromu preusmjereno, otkazano ili kasni… (foto, video)

Letovi preusmjereni za Dubrovnik, Tiranu, jedan avion vraćen za Beograd... PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti,…

5 sati ago

Ko su “branioci srpstva” bliski vlasti i SPC u Crnoj Gori? (foto, video)

“Noćni vukovi”, osnovani su u Crnoj Gori 2015, kao moto klub. Dio su velikog ruskog…

5 sati ago

DRAGAN Bursać OTKRIVA planove VOŽDA: “Ako MILE Dodik, uradi pogrešan korak, nestat će i RS. Zbog Rusa se plaši za svoju glavu”… (foto, video)

„Dodik se više ne smije igrati s Amerikom! Amerika ima pravne mehanizme za nestanak entiteta…

6 sati ago

UZDASI I JECAJI PREKRILI BOSNU: Klanjana dženaza i ukop porodilji Elviri- tek rođeni sin ELVIR, dobio je ime po majci… (foto)

TUGA VELIKA- Rođena je zdrava beba. Dva sata kasnije, usljed nastalih komplikacija, ljekari su porodilju…

7 sati ago

Dnevni horoskop za 27. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Predah za…

9 sati ago

“RUSKI TENK” u VELIKOJ PANICI BJEŽI od “UKRAJINSKOG DRONA”: Oklopnjak, nije imao šanse… (foto, video)

Tenk je prvo pogođen u stražnji dio, ali je nastavio voziti. Potom je pogođen još…

11 sati ago

This website uses cookies.