IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEMPERATURE U VELIKOM PADU: Danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme, šta nas očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Poslije podne ponegdje je moguća slaba kiša…. Danas od jutarnjih sati postepeno naoblačenje sa juga će do sredine dana usloviti pretežno oblačno vrijeme širom Regiona Juga Evrope….

SARAJEVO; Regija, Zanimljivosti, srijeda, 03, 04. 2024… 00: 12…  TEMPERATURE U VELIKOM PADU: Danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme, šta nas očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme….

Kako navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH poslije podne ponegdje na sjeverozapadu Bosne je moguća slaba kiša. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni.

Dnevna temperatura zraka od 14 do 20 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu sunčano uz postepeno naoblačenje tokom dana.

Dnevna temperatura zraka oko 17 stepeni Celzijusa.

Čitaj još:   NAJAVLJENA 436 SVJEDOKA U MIKINU KORIST: Advokat tvrdi, Aleksić je lošeg zdravlja, da jedva čeka na se pojavi na sudu... (foto)

Najniža jutarnja temperatura zraka između 2 i 7°C, a dnevna između 14 i 20°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini će preovladavati sunčano uz umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka između 4 i 9°C, a dnevna između 16 i 22°C.

U petak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka između 5 i 10°C, a  dnevna između 17 i 24°C.

U subotu u Bosni i Hercegovini sunčano. Najniža jutarnja temperatura zraka između 6 i 11°C, a dnevna između 23 i 28°C.

izvor iBalkan,net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more