Crna Gora

GI 21. maj: PES pokazao da ima smisla za humor… (foto)

PES je juče nakon sjednice Glavnog odbora izdao saopštenje i pokazao da ima smisla za humor. Naime, Glavni odbor ove partije, koja podsjeća na bledunjavu kopiju DPS-a, saopštio je da je Spajićeva Vlada za pola godine učinila više nego sve prethodne izvršne vlasti, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

“Odista, ako zaboravimo na to da je ova vlada u rangu najgorih DPS-ovih vlada, ipak se mora priznati da nije lošija od prethodne dvije pro-litijaške vlade.

Međutim, kada se PES poziva na pohvale sa međunarodnih adresa onda treba da se sjeti da su slične pohvale stizale Krivokapiću i Abazoviću. Ipak, Krivokapić je brzo otpisan iako je “posjedovao nadljudske sposobnosti”, dok je Abazović premijersku karijeru završio kao internacionalni politički prevarant, saučesnik u uzurpaciji crnogorske sakralne i kulturne baštine i Vučićev teatralni potrčko”, navode iz GI 21. maj.

Zato, dodaju, funkcioneri PES-a treba da znaju da će se zapadna podrška i “evropski mandat” brzo istopiti ukoliko nastave da se u međunarodnim tijelima savijaju pred interesima Srbije i Rusije ili ako na unutrašnjem planu intenziviraju koketiranje sa Vučićevim političkim i crkvenim ekspoziturama.

“Trenutno im za utjehu može biti samo to što i ovakav PES nije lošiji od Milatovićeve frakcije, niti gori od Demokrata ili onih koji s moskovskim instrukcijama čekaju na rekonstrukciju Vlade. PES je u stvari najsličniji bezličnoj i dezorijentisanoj opoziciji tako da je za njega važno da pokuša pažljivije da se suoči sa vlastitim likom u ogledalu”, zaključuju u GI 21. maj.

izvor: cdm.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

VELIKA TRAGEDIJA: Preminuo NBA košarkaš, suigarač BOJANA Bogdanovića- imao je samo 33 godine… (foto, video)

Strašne vijesti iz SAD... LOS ANGELES: Svijet, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 05, 05. 2024… 0:…

6 sati ago

DPS: Da li je skandalozna izjava DRAGOSLAVA Šćekića, zvanični stav Vlade Crne Gore? (foto)

Javnost je danas još jednom imala priliku da se uvjeri u kom pravcu ide zvanična…

7 sati ago

NEBOJŠA Redžić: Mozak pod mantijom… (foto)

Crna Gora je danas stado praznoglavog puka, skupina konzumenata praznovjerja popa Gojka, zatucana violentna gomila…

8 sati ago

Dnevni horoskop za 6. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u…

9 sati ago

ČETNIČKI VOJVODA KOGA JE SARAJEVO DOBRO ZAPAMTILO: Umro pop “Žućo” blagosiljao oružje i vojnike, na okupiranoj Grbavici… (foto, video)

Čarkić je tokom rata obavljao je niz uloga, među kojima i funkciju vojnog sveštenika agresorske…

12 sati ago

This website uses cookies.