STRAŠNI HOROR! Ruski mafijaš ZABETONIRAO ŽIVE SRPSKE RADNIKE u temelj zgrade!!!

Grupa radnika iz Srbije koji su izvodili građevinske radove u ekskluzivnom ljetovalištu ”Zlatni zaliv” u gradu Anapi, sjeverno od Sočija u Rusiji, misteriozno je nestala 2013. godine, a vjeruje se da su ubijeni i zabetonirani u temelj hotela „Jaht klub“…


MOSKVA, ANAPI: Evropa, Region, Crna Hhonika…19.07. 2018, 16: 39…STRAŠNI HOROR! Ruski mafijaš ZABETONIRAO ŽIVE SRPSKE RADNIKE u temelj zgrade!!!

Grupi radnika iz Srbije koji su izvodili građevinske radove u ekskluzivnom ljetovalištu Zlatni zaliv u gradu Anapi kod Sočija u Rusiji 2013. izgubio se svaki trag, a vjeruje se da su ubijeni i da iza toga stoji ruski mafijaš Sergej Zirinov…

Grupa radnika iz Srbije koji su izvodili građevinske radove u ekskluzivnom ljetovalištu Zlatni zaliv u gradu Anapi, sjeverno od Sočija u Rusiji, misteriozno je nestala 2013. godine, a vjeruje se da su ubijeni i zabetonirani u temelj hotela „Jaht klub“.

Kako prenosi ruski portal MZK1, srpski radnici koji su gradili akva- park, jahting klub i hotel bili su prisiljeni da besplatno izgrade i zgradu regionalnog suda u tom gradu, a kad su to odbili, bili su uznemiravani i na kraju su nestali, a njihova tela nikad nisu pronađena.

Ruski mediji tvrde da je istragom utvrđeno da su srpski radnici ubijeni i zabetonirani u temelj jahting kluba, ali je, pošto bi za pribavljanje tih dokaza bilo potrebno srušiti višespratni luksuzni hotel, cio slučaj obustavljen. Proveravaju se i indicije da su radnici živi zabetonirani!!!

http://iBalkan.net