IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UDALA SE BERINA CRNIŠANIN, NAJLJEPŠI BISER SANDŽAKA… (foto)

Naša prelijepa Berina, ponos ne samo Novog Pazara već cijelog Sandžaka, ponos svoje porodice i svih koji je poznaju juče se udala za svog izabranika Jasmina Novaj u Ulcinju…

O Berini je tšsko pisati jer je to jednostavno djevojka koja ne plijeni samo ljepotom već svojom dobrotom, poštenjem, osmjehom, humanošću, kao i prelijepim glasom koji uvjek iznova razgali i odagna svu tugu ovog svijeta u stvari BERİNA JE NAŠ BİSER….Želimo joj svu sreću ovog svıjeta.

Berina je na svom Instagram profilu, gdje je prati više od 60.000 pratitelja objavila sretne vijesti, a to je da se udala.

Samo za magazin “Azra” opisala je kako je upoznala supruga Jasmina:

Upoznali smo se u jeku pandemije. Moj muž Jasmin živi u New York- u, a i zbog distance i pandemije, plašila sam se da će opstati naša veza. Međutim desio se obrt, on je više bio u Sarajevu nego u NY-u. Onog trenutka kada sam ga upoznala znala sam da je to to i da će, prije svega Božijom voljom, doći do braka.

Čitaj još:   DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto...


To se i desilo jučer u Ulcinju, gdje njegova porodica i živi. Nismo htjeli da pravimo svadbu, već samo šerijatko vjenčanje na kome su bili naši najbliži, a možda u budućnosti bude i svadba.

Sretna sam i zadovoljna , i smatram da svaka žena zaslužuje da bude prvo pažena, da ima neko ko će u svakom trenutku biti njena podrška, oslonac i vjetar u leđa. Ja sam svoju sreću pronašla– kazala nam je Berina.

Draga Berina leti na krilima ljubavi u novi život i neka te sreća uvjek prati.

Foto: privatna arhiva Ajsa Gorcevic

izvor: http://ibalkan.net

NAJPROVOKATIVNIJA HALJINA S*KSI VODITELJKE: Olja pokazalala… (foto i video)

Olja pokazalala brutalan dekolte, a dole SVE PROVIDNO... BEOGRAD: Regija, Read more

PRVI RAMAZANSKI POST

Sigurno se svi sjećate prvog posta, ja ga nisam zaboravio Read more

Dnevni horoskop za 14. april 2021. godine

Ovan napreduje, Biku zavide, nesuglasice pred Blizancima, Rak mašta, Lav Read more