IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA U PODGORICI: Pucnjava u crnogorskom Ministarstvu odbrane…

Potpukovnik Vojske Crne Gore, Emin Husović, koji je pucao danas u prostorijama Ministarstva odbrane, uhapšen je nakon pucnjave i SVAĐE…

PODGORICA ( iBalkan.net ) Evropa, Crna Hronika, ponedeljak 25.06. 2018, 18: 53… DRAMA U PODGORICI: Pucnjava u crnogorskom Ministarstvu odbrane…

Potpukovnik crnogorske vojske potegao oružje NAKON SVAĐE: – Sve okolnosti ovoga događaja utvrdiće nadležni državni organi – saopšteno je ranije danas iz Ministarstva odbrane Crne Gore u Podgorici….

Tužioc i ovlašćeni policijski službenici izvršili su uviđaj, i tom prilikom su izuzeti svi tragovi sa lica mjesta, koji će biti predmet vještačenja po naredbi Tužilaštva”, kaže se u saopštenju.

“Danas oko 11 sati, u službenim prostorijama Ministarstva odbrane došlo je do upotrebe vatrenog oružja od strane profesionalnog vojnog lica, potpukovnika Emina Husovića”, piše u saopštenju MOCG. “Tom prilikom, nije bilo povrijeđenih, niti je pričinjena materijalna šteta”

Prema istom saopštenju, sve okolnosti incidenta utvrdiće nadležni državni organi, a lokalni mediji navode da je zgradu Ministarstva policija blokirala zbog uviđaja.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici saopštio je da je obaviješten od Uprave policije da je u Ministarstvu odbrane došlo do upotrebe vatrenog oružja, te da je na lice mjesta od strane tužioca i ovlašćenih policijskih službenika izvršen uviđaj , kojim prilikom su izuzeti svi tragovi sa lica mjesta, koji će biti predmet vještačenja.

Čitaj još:   EKCES I SKANDAL na letu Amsterdam- Beograd: „Ima li Srba u avionu“, čeka se policija... (foto)

Policija je obezbijedila lice mjesta do dolaska tužioca, koji će izvršiti uviđaj, a crnogorski portal CDM nezvanično saznaje da je do incidenta došlo zbog svađe oko posla, nakon čega je Husović potegao oružje i pucao. Kako se navodi, službenici Vojske koji su se zatekli na licu mjesta spriječili su dalji sukob.

Tužioc i ovlašćeni policijski službenici izvršili su uviđaj, i tom prilikom su izuzeti svi tragovi sa lica mjesta, koji će biti predmet vještačenja po naredbi Tužilaštva”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je tužilac dao nalog policiji da se Emin Husović uhapsi zbog krivičnog djela ubistvo u pokušaju, kako se dodaje, u zakonskom roku biti dovedeno u Više tužilaštvo radi saslušanja u svojstvu osumnjičenog…

http://iBalkan.net

Čitaj još:   Racija u centru Novog Pazara (Video)
BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši