Categories: Početna

PRAVA DRAMA U KUŠADASIJU: Potukli se turisti, ZAPALJEN AUTOBUS “LASTE”…

U ovoj turističkoj drami, nesvakidašnjoj za Tursku rivijeru, nije bilo povređenih a autobus je malo oštećen, tako da će moći da nastavi vožnju…

KUŠADASI, BEOGRAD: Region, Crna Hronika, Zanimljivosti, 30.07. 2018, 12: 50… PRAVA DRAMA U KUŠADASIJU: Potukli se turisti, ZAPALJEN AUTOBUS “LASTE”…

Državljanin Turske, koji je takođe turistički u Kušadasiju, prvo je ušao u verbalni sukob sa turistima iz Srbije, da bi potom počele da sjevaju šake i pesnice! Krvavi sukob je nekako sprečilo osoblje hotela, ali tu nije bio kraj nevoljama.

Sinoć u poznatom turskom letovalištu. Grupa turista iz Srbije posvađala se s jednim turistom Turčinom, i taj sukob je završio zapaljenim autobusom “Laste”.

Kada je svađa, pijani turista iz Srbije s jednako pijanim Turčinom, prerasla u tuču, umješalo se osoblje hotela Čankaja u ulici Sabri Mumku Kadesi, a “brojčano slabiji” Turčin inicjala Š.A. se povukao- na benzinsku pumpu.

Pijan i revoltiran, domaći turist je uzeo dvije flaše od piva i otišao na najbližu pumpu i sipao gorivo u flaše, a potom je napravio molotovljev koktel koji je bacio na “Lastin” autobus koji je bio parkiran ispred hotela.

Brzom reakcijom osoblja hotela, požar je ugašen, a policija koja je ubrzo stigla na lice mjesta, privela je državljanina Turske koji je prethodno pokušao da pobjegne sa lica mijesta.

Kako saznajemo od našeg dopisnika koji se nalazio u Izmiru udaljenom 65 km, da niko nije teže povređen u ovom incidentu, a na autobusu je pričinjena manja materijalna šteta.

Plamen je brzo ugašen, a ubrzo je stiga policija, i uhapsila “bombaša”, koji pijan nije uspio da pobjegne daleko, nije bilo povređenih a autobus je malo oštećen, tako da će moći da nastavi vožnju prema granici sa Bugarskom…

http://iBalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

VIC DANA: MILE uposlen u vladi RS- a, vraća se kući sa zakašnjenjem, na vratima čeka ga žena STANA i pita, gdje su ti čovječe… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana!!! PALE: Regija, Zanimljivosti, ponedeljak, 29, 04. 2024…17: 42……

8 sati ago

Aleksandra Bosnić- ĐURIĆ: Da li je „Srpski svet“ samo kulturni koncept? (foto)

GRAĐANSKO DRUŠTVO I NJEGOVI (NE)PRIJATELJI: Od 2020. do 2024. godine postalo je jasno da od…

8 sati ago

PPO “Lovćenske straže 1990”: Podrška rezoluciji UN o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

Patriotski pokret otpora „Lovćenske straže 1990“ se obavezao da će se maksimalno založiti da se…

8 sati ago

Bivši gospodar SAO Budva, godinama prolazi ispod radara… (foto, video)

Kako su godinama unazad funkcionisali nadležni organi i inspekcije najbolje govori primjer bivšeg predsjednika Opštine…

9 sati ago

STJEPAN Stipe Mesić: Srbija je mala država na Balkanu, i dalje ima ljudi koji ciljaju na srpsku ekspanziju… (foto, video)

Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, kažem da je…

10 sati ago

Dnevni horoskop za 30. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu prija…

10 sati ago

This website uses cookies.