IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRAVA DRAMA U KUŠADASIJU: Potukli se turisti, ZAPALJEN AUTOBUS “LASTE”…

U ovoj turističkoj drami, nesvakidašnjoj za Tursku rivijeru, nije bilo povređenih a autobus je malo oštećen, tako da će moći da nastavi vožnju…

KUŠADASI, BEOGRAD: Region, Crna Hronika, Zanimljivosti, 30.07. 2018, 12: 50… PRAVA DRAMA U KUŠADASIJU: Potukli se turisti, ZAPALJEN AUTOBUS “LASTE”…

Državljanin Turske, koji je takođe turistički u Kušadasiju, prvo je ušao u verbalni sukob sa turistima iz Srbije, da bi potom počele da sjevaju šake i pesnice! Krvavi sukob je nekako sprečilo osoblje hotela, ali tu nije bio kraj nevoljama.

Sinoć u poznatom turskom letovalištu. Grupa turista iz Srbije posvađala se s jednim turistom Turčinom, i taj sukob je završio zapaljenim autobusom “Laste”.

Kada je svađa, pijani turista iz Srbije s jednako pijanim Turčinom, prerasla u tuču, umješalo se osoblje hotela Čankaja u ulici Sabri Mumku Kadesi, a “brojčano slabiji” Turčin inicjala Š.A. se povukao- na benzinsku pumpu.

Pijan i revoltiran, domaći turist je uzeo dvije flaše od piva i otišao na najbližu pumpu i sipao gorivo u flaše, a potom je napravio molotovljev koktel koji je bacio na “Lastin” autobus koji je bio parkiran ispred hotela.

Čitaj još:   RK Novi Pazar obradovao učenike O.Š. ulaznicama za sutrašnji spektakl

Brzom reakcijom osoblja hotela, požar je ugašen, a policija koja je ubrzo stigla na lice mjesta, privela je državljanina Turske koji je prethodno pokušao da pobjegne sa lica mijesta.

Kako saznajemo od našeg dopisnika koji se nalazio u Izmiru udaljenom 65 km, da niko nije teže povređen u ovom incidentu, a na autobusu je pričinjena manja materijalna šteta.

Plamen je brzo ugašen, a ubrzo je stiga policija, i uhapsila “bombaša”, koji pijan nije uspio da pobjegne daleko, nije bilo povređenih a autobus je malo oštećen, tako da će moći da nastavi vožnju prema granici sa Bugarskom…

http://iBalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši