Crna Hronika

Uhapšen PLJEVLJAK osumnjičen za otmicu i iznidu

PLJEVLJA – Policija na Cetinju je uhapsila je N.P. (36) iz Pljevalja zbog sumnje da je napao, oteo Cetinjanina V.Š. i od njega uzeo novac.

Iz Uprave policije su saopštili da je N.P. napao V.Š., ubacio ga u vozilo, gjde je pokušao od njega da iznudi ovac. Nakon toga, ga je odvezao do mjesta između Danilovgrada i Podgorice, gdje ga je izbacio iz vozila.

“Osumnjičeni N.P. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u ODT u Cetinju. On je osumnjičen da je počinio tri krivična djela, i to teška tjelesna povreda, protivpravno lišenje slobode i iznuda”, dodaju iz polciije.

Službenici OB Cetinje su između ostalog obavili racije u više ugostiteljskih objekata u tom gradu i tom prilikom je kontrolisano 11 bezbjednosno interesantnih osoba.

“U jednom od tih objekata pronađena je i izuzeta manja količina kokaina, dok je kod M.V, stare 19 godina, pronađen predmet za konzumiranje marihuane. Policijski službenici su takođe privremeno oduzeli tri vozila u vlasništvu bezbjednosno interesantnih osoba iz Cetinja, radi vršenja provjera, o čemu je upoznat nadležni tužilac. Službenici OB Cetinje su, kontolisali 221 bezbjednosno interesantnu osobu sa područja Cetinja, Podgorice, Nikšića i Budve i tom prilikom sankcionisali 12 osoba”, navode iz UP.

U Kotoru je uhapšen S.M. koji je, kako se sumnja, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Starom gradu, gađao sugrađanina M.R.

“Događaj je policiji prijavila Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Kotoru, s tim što je identitet S.M. tada bio nepoznat. Policija je u kratkom roku identifikovali napadača, a osumnjičeni S.M. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u ODT u Kotoru”, ističu iz policije.

izvor: agencije

LION: Rudar sezonu počine s crno- bijelim u dvomeču s Partizanom…

ŽREB U LIONU: Partizanova sezona opet počinje u Crnoj Gori... Rudar Read more

PLJEVLJA: Partizan opravdao ulogu favorita protiv Rudara, grad rudara zakinut…

Grad rudara PLJEVLJA su zakinuta samom cinjenicom da nisu mogli Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Mandatar MILOŠ Vučević tri sata obrazlagao ekspoze, poručio poslaniku Jovanoviću: Da danas imamo, izlaz na more lakše bi se borili za Kosovo, vi ste predali Crnu Goru… (foto, video)

Mandatar za sastav Vlade Srbije Miloš Vučević obratio se poslaniku Milošu Jovanoviću, Novi DSS, koji je spočitao srpskoj…

18 minuta ago

DANILO Marunović: IDEJA SE NE MOŽE UHAPSITI! (foto)

Ne želim više nijednom da čujem "analizu" kako se ova zemlja uvijek iz pepela rađala,…

1 sat ago

NIKOLA Đurašković: MILOŠE Vučeviću, želja će te biti! (foto)

Đurašković je komentarisao izjavu mandatara za sastav Vlade Srbije Miloša Vučevića u kojoj je pomenuo…

2 sata ago

ADNAN Čirgić: Reakreditacija FCJK izuzetno važna, GORAN Danilović nije uspio da dovrši što je započela VESNA Bratić… (foto)

Nakon dobijene reakreditacije, ne očekujemo da će se za to vrijeme pritisci na FCJK obustaviti,…

2 sata ago

Ogorčenje u Hrvatskoj, ulica u PLJEVLJIMA nazvana po Branku Krvavcu: Crna Gora pošla tamo odakle je morala odavno pobjeći… (foto)

BRANKO Krvavac je pripadnik JNA. koji je stradao na dubrovačko hercegovačkom ratištu 23. oktobra 1991.…

2 sata ago

This website uses cookies.