Uhapšen PLJEVLJAK osumnjičen za otmicu i iznidu

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

PLJEVLJA – Policija na Cetinju je uhapsila je N.P. (36) iz Pljevalja zbog sumnje da je napao, oteo Cetinjanina V.Š. i od njega uzeo novac.

Iz Uprave policije su saopštili da je N.P. napao V.Š., ubacio ga u vozilo, gjde je pokušao od njega da iznudi ovac. Nakon toga, ga je odvezao do mjesta između Danilovgrada i Podgorice, gdje ga je izbacio iz vozila.

“Osumnjičeni N.P. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u ODT u Cetinju. On je osumnjičen da je počinio tri krivična djela, i to teška tjelesna povreda, protivpravno lišenje slobode i iznuda”, dodaju iz polciije.

Službenici OB Cetinje su između ostalog obavili racije u više ugostiteljskih objekata u tom gradu i tom prilikom je kontrolisano 11 bezbjednosno interesantnih osoba.

Čitaj još:   ZLOČINCI IMAJU PODRŠKU: Negiranje genocida u Srebrenici, stiže iz samog vrha vlasti u Srbiji... (foto)

“U jednom od tih objekata pronađena je i izuzeta manja količina kokaina, dok je kod M.V, stare 19 godina, pronađen predmet za konzumiranje marihuane. Policijski službenici su takođe privremeno oduzeli tri vozila u vlasništvu bezbjednosno interesantnih osoba iz Cetinja, radi vršenja provjera, o čemu je upoznat nadležni tužilac. Službenici OB Cetinje su, kontolisali 221 bezbjednosno interesantnu osobu sa područja Cetinja, Podgorice, Nikšića i Budve i tom prilikom sankcionisali 12 osoba”, navode iz UP.

U Kotoru je uhapšen S.M. koji je, kako se sumnja, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Starom gradu, gađao sugrađanina M.R.

“Događaj je policiji prijavila Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Kotoru, s tim što je identitet S.M. tada bio nepoznat. Policija je u kratkom roku identifikovali napadača, a osumnjičeni S.M. je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u ODT u Kotoru”, ističu iz policije.

Čitaj još:   Vozač ”mercedesa” bio pod alkoholom u saobraćajnoj nesreći kod TE Pljevlja...

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši