BiH

NAPILI SE NA SVADBI, KOD KUĆE POBILI, on njoj šamar, ona njega napala nožem…

Policija ih odvela u zenički zatvor, a tamo se desilo ono što niko nije očekivao

ZENICA: BiH, Crna Hronika, vijesti, petak 12. 07.2019… 10: 59… NAPILI SE NA SVADBI, KOD KUĆE POBILI, on njoj šamar, ona njega napala nožem…

Posvađali se na tuđem veselju, u njihovom domu došlo do fizičkog nasilja, morali su da porazgovaraju o svojim problemima…

Da ljubav na kraju pobjeđuje, najbolje svjedoči primjer bračnog para iz Zenice koji je nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba i neprospavane noći u ćeliji zeničke policije, odlučio prijeći preko svega, zaboraviti na ono što je bilo i krenuti u nove životne pobjede.

Naime, bračni par prethodno je bio na svadbi, gdje su se napili. Po dolasku kući, posvađali su se, a došlo je i do međusobne tuče. Zeničanin je ošamario svoju suprugu, koja je na nasilje odgovorila tako što ga je kuhinjskim nožem ubola u rame.

Čuvši buku iz stana pijanih supružnika, komšije su pozvale policiju. Ubrzo je stigla patrola te ih oboje uhapsila.

Tačno je da je došlo do nasilja u porodici, zbog čega su intervenisali i naši pripadnici. To je sve što vam u ovom momentu možemo reći – potvrdio je dežurni policajac u Operativnom centru MUP ZDK.

Nakon što su im stavili lisice na ruke, oni su se nastavili svađati te pred zeničkim plavcima iznositi prljavi veš. Potom su ih razdvojili i odveli na saniranje povreda.

Njihov ponovni susret desio se iste noći u prostorijama za zadržavanje zeničke policije.

Alkohol je popuštao, a ćelije supružnika dijelio je samo zid. Cijelu noć su razgovarali o svojim problemima. Odlučili su, kako saznaje Avaz, preći jedno drugome preko svega, zaboraviti na ono što je bilo i odustati od mogućnosti da krivično procesuiraju jedno drugo.

Srećni i zagrljeni napustili su pritvorske prostorije MUP ZDK, gdje je pao i poljubac pomirenja.

izvor avaz

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 6. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u…

1 sat ago

ČETNIČKI VOJVODA KOGA JE SARAJEVO DOBRO ZAPAMTILO: Umro pop “Žućo” blagosiljao oružje i vojnike, na okupiranoj Grbavici… (foto, video)

Čarkić je tokom rata obavljao je niz uloga, među kojima i funkciju vojnog sveštenika agresorske…

3 sata ago

PRVI U HISTORIJI: Sadiq Khan osvojio treći mandat gradonačelnika Londona… (foto, video)

Laburist Sadiq Khan pobijedio je na izborima za gradonačelnika Londona, osvojivši historijski treći mandat, dok…

4 sata ago

AKO PLANIRATE LJETOVANJE U CRNOJ GORI: Spremite se na kazne i do 1.200 eura u kupališnim zonama… (foto)

Zabrana se ne odnose na kupališne zone, a za one koji ne budu poštovali ove…

4 sata ago

Teška sudbina slavnog trenera: SUZA SUZU STIŽE! BIO SAM ZVIJEZDA, NISAM IMAO VREMENA- Ovako je VLADE Đurović govorio o svojoj djeci- Nemam odnos kakav bi trebao biti… (foto)

Proslavljeni košarkaški trener Vlade Đurović je doživio porodičnu tragediju, pošto je njegov sin u predhodnog dana pronađen…

10 sati ago

This website uses cookies.