NAPILI SE NA SVADBI, KOD KUĆE POBILI, on njoj šamar, ona njega napala nožem…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Policija ih odvela u zenički zatvor, a tamo se desilo ono što niko nije očekivao

ZENICA: BiH, Crna Hronika, vijesti, petak 12. 07.2019… 10: 59… NAPILI SE NA SVADBI, KOD KUĆE POBILI, on njoj šamar, ona njega napala nožem…

Posvađali se na tuđem veselju, u njihovom domu došlo do fizičkog nasilja, morali su da porazgovaraju o svojim problemima…

Da ljubav na kraju pobjeđuje, najbolje svjedoči primjer bračnog para iz Zenice koji je nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba i neprospavane noći u ćeliji zeničke policije, odlučio prijeći preko svega, zaboraviti na ono što je bilo i krenuti u nove životne pobjede.

Naime, bračni par prethodno je bio na svadbi, gdje su se napili. Po dolasku kući, posvađali su se, a došlo je i do međusobne tuče. Zeničanin je ošamario svoju suprugu, koja je na nasilje odgovorila tako što ga je kuhinjskim nožem ubola u rame.

Čitaj još:   "JEDNU ROBIJU ZAMENIO DRUGOM", SVADBA U KAZAMATU: Diler oženio ljubav iz detinjstva, proslavili uz sok i kafu... (foto)

Čuvši buku iz stana pijanih supružnika, komšije su pozvale policiju. Ubrzo je stigla patrola te ih oboje uhapsila.

Tačno je da je došlo do nasilja u porodici, zbog čega su intervenisali i naši pripadnici. To je sve što vam u ovom momentu možemo reći – potvrdio je dežurni policajac u Operativnom centru MUP ZDK.

Nakon što su im stavili lisice na ruke, oni su se nastavili svađati te pred zeničkim plavcima iznositi prljavi veš. Potom su ih razdvojili i odveli na saniranje povreda.

Njihov ponovni susret desio se iste noći u prostorijama za zadržavanje zeničke policije.

Alkohol je popuštao, a ćelije supružnika dijelio je samo zid. Cijelu noć su razgovarali o svojim problemima. Odlučili su, kako saznaje Avaz, preći jedno drugome preko svega, zaboraviti na ono što je bilo i odustati od mogućnosti da krivično procesuiraju jedno drugo.

Čitaj još:   ONI KOJI NE ZNAJU, TOALET PAPIR, ŠTETAN JE PO VAŠE ZDRAVLJE: Ljekari poručuju da ga više ne koristite... (foto)

Srećni i zagrljeni napustili su pritvorske prostorije MUP ZDK, gdje je pao i poljubac pomirenja.

izvor avaz

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši