Sandžak

FENOMENALANA PROMOCIJA U NOVOM PAZARU…

Novi Pazar: Kuc Boks promotivna kuća, organizator velikog bokserski spektakla koji će u subotu 31.8 biti održan u dvorani Pendik napravili su sjajan uvod u ovaj sportski hepening…

U edukativno Sportskom centru Benks u prekrasnom ambijentu koji je atmosferom i uslovima odgovarao velikim evropskim i svjetskim sličnim dogadjajima održano je zvanično mjerenje takmičara…

Nakon toga na Press konferenciji govorili su generalni promoter i organizator ovog spektakla Almin Kuc, zatim treneri i akteri dva glavna meča večeri Saida Bukvić i njena protivnici Jasmina Nadj iz Subotice te borci u glavnoj borbi večeri internacionalni IBF sampion Šerif Šeka Gurdijeljac i njegov izazivača naturalizovani Australijanac, IBF Pan Pacifički profesionalni šampion Bruno Tarimo.

– Nikad nisam bio spremniji za jedan meč zbog toga vjerujem da ću trijumfovao u Novom Pazaru i osvojiti pojas IBF internacionalni šampion-rekao izazivač Tarimo.

Spremniji nego ikad za meč u kojem brani pojas je i šampion Šerif Gurdijeljac.

– Spremao sam se kao nikada jer sam svjestan važnosti koju ovaj meč ima za mene i moju dalju profi karijeru. Obećavam da ću poslednji atom snage ostaviti na ringu kako bih pred mojom publikom pokazao sve što znam i odbranio pojas i drastično napredovao na svjetskoj rang listi-rekao je Šerif Gurdijeljac.

Ovaj bokserski karavan se iz Benksa preselio na veliku binu u centru Novog Pazara gdje su akteri dva najvaznija meča bokserskog spektakla odradili promo trening pred velikim brojem Novopazarac koji nisu krili svoje oduševljenje ovim potezom organizatora.

Ovo spektakularno veče koje je poslužilo kao pozivnica ljubiteljima boksa u Novom Pazaru i regionu da se sutra od 18,30h nadju u dvorani Pendik, uveličali su svojim nastupom Novopazarska glumica i pjevačica Suada Karišik i DJ Aga.

Spektakularni performans u centru grada najbolja je najava boks night spektakla u kojem će od osam mečeva u pet nastupiti novopazarski profesionalni bokseru DŽEMIL ĆOSOVIĆ, AJLA LUKAČ, ERSA GURDIJELJAC, SAIDA BUKVIĆ i u borbi večeri ŠERIF ŠEKA Gurdijeljac…

Prilog pripremili: Fehim Karišik i Senko Župljanin

http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

VIC DANA: MILE uposlen u vladi RS- a, vraća se kući sa zakašnjenjem, na vratima čeka ga žena STANA i pita, gdje su ti čovječe… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana!!! PALE: Regija, Zanimljivosti, ponedeljak, 29, 04. 2024…17: 42……

10 minuta ago

Aleksandra Bosnić- ĐURIĆ: Da li je „Srpski svet“ samo kulturni koncept? (foto)

GRAĐANSKO DRUŠTVO I NJEGOVI (NE)PRIJATELJI: Od 2020. do 2024. godine postalo je jasno da od…

37 minuta ago

PPO “Lovćenske straže 1990”: Podrška rezoluciji UN o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

Patriotski pokret otpora „Lovćenske straže 1990“ se obavezao da će se maksimalno založiti da se…

58 minuta ago

Bivši gospodar SAO Budva, godinama prolazi ispod radara… (foto, video)

Kako su godinama unazad funkcionisali nadležni organi i inspekcije najbolje govori primjer bivšeg predsjednika Opštine…

1 sat ago

STJEPAN Stipe Mesić: Srbija je mala država na Balkanu, i dalje ima ljudi koji ciljaju na srpsku ekspanziju… (foto, video)

Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, kažem da je…

2 sata ago

Dnevni horoskop za 30. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu prija…

3 sata ago

This website uses cookies.