Sport

NOVI PAZAR: RUKOMETAŠI POKLONILI DJECI 1500 ULAZNICA…

Rukometni klub Novi Pazar je ozbiljan sportski kolektiv, i svakako se razmišlja o svakom potezu i akciji u klubu. Mala ali agilna uprava donijela je između ostalog odluku da u klubu za Sportskog direktora za marketing dodijeli Kenanu Ahmetoviću. On je svoj zadatak shvatio krajnje ozbiljno i njegova prva akcija je da se u gradu posjete sve osnovne i srednje škole da se rukomet što više promoviše među mladima.

U isto vrijeme, klub je od danas krenuo promociju kroz niz kreativnih i edukativnih radionica sa djecom i mladima, a cilj je da se kroz druženje i upoznavanje približi rukomet i sve čari ovog sporta.

Promo lica su prvotimci- Pavle Banduka, Rakovic Goran, Anes Sefovic, Badic Dzemil – koji su danas podijelili 1500 karata za utakmicu sa RK Obilić. Ovo je pocetak jednog sjajnog karavana koji će obilaziti sve škole i Univerzitete i pozivati mlade da se priključe klubu i bodre naše momke, koji biju bitku sutra za prvo mjesto na tabeli.

Osmjesi dece i oduševljenje su dovoljan dokaz da je ovo grad sporta i mladosti, a promocija zdravih stilova života se radi upravo na ovakav način. Djeca u sportistima vide uzore i oni trebaju biti osobe koje su pravi ambasadori grada.

Rukometni klub je krenuo u jaku i ozbiljnu kampanju jer njihov trud, rad i rezultati moraju doći do svake osobe u gradu, mlade i starije, jer naši momci zaslužuju podršku svih!

Pošto su u klubu dali akcenat na mlade, Direktor za marketing Kenan Ahmetović je nastavio inace izuzetnu saradnju sa kancelarijom za mlade i Sandrom Majstorovic i danas su prije podne posjetili tri osnovne škole i to: O.Š.Halifa bin Zaid al Nahijan , O.Š. Stefan Nemanja i O.Š. Meša Selimović.

Svakoj skoli su uručene po dvije originale rukometne lopte i besplatne ulaznice za sutrašnju derbi utakmicu sa R. K. Obilić iz Beograda.

Svakako ovakva akcija i promocija sporta je za svaku pohvalu i ostaje da se nadamo da ce ovakvih karavana promocije zdravih stilova života, biti i ubuduce.

http://ibalkan.net

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Mandatar MILOŠ Vučević tri sata obrazlagao ekspoze, poručio poslaniku Jovanoviću: Da danas imamo, izlaz na more lakše bi se borili za Kosovo, vi ste predali Crnu Goru… (foto, video)

Mandatar za sastav Vlade Srbije Miloš Vučević obratio se poslaniku Milošu Jovanoviću, Novi DSS, koji je spočitao srpskoj…

2 sata ago

DANILO Marunović: IDEJA SE NE MOŽE UHAPSITI! (foto)

Ne želim više nijednom da čujem "analizu" kako se ova zemlja uvijek iz pepela rađala,…

3 sata ago

NIKOLA Đurašković: MILOŠE Vučeviću, želja će te biti! (foto)

Đurašković je komentarisao izjavu mandatara za sastav Vlade Srbije Miloša Vučevića u kojoj je pomenuo…

3 sata ago

ADNAN Čirgić: Reakreditacija FCJK izuzetno važna, GORAN Danilović nije uspio da dovrši što je započela VESNA Bratić… (foto)

Nakon dobijene reakreditacije, ne očekujemo da će se za to vrijeme pritisci na FCJK obustaviti,…

3 sata ago

Ogorčenje u Hrvatskoj, ulica u PLJEVLJIMA nazvana po Branku Krvavcu: Crna Gora pošla tamo odakle je morala odavno pobjeći… (foto)

BRANKO Krvavac je pripadnik JNA. koji je stradao na dubrovačko hercegovačkom ratištu 23. oktobra 1991.…

3 sata ago

This website uses cookies.