Crna Hronika

Čaba Der”nasmijani ubica” iz Srbije: Otkrio, ZAŠTO je postao zloglasni KRVOLOK… (foto i video)

Otkrio je da je odrastao u teškim uslovima, da je u njegovoj porodici bilo nasilja i da ga je to odvelo u podzemlje, gdje je vremenom postao zločinac no 1…

BUDIMPEŠTA: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, nedelja, 24: 11, 09: 55… Čaba Der”nasmijani ubica” iz Srbije: Otkrio, ZAŠTO je postao zloglasni KRVOLOK…

Čaba Der (39) “nasmIjani ubica” koji je uhapšen 1. marta ove godine u Pragu zbog naručenog ubistva Nebojše Markovića i još dvIJe likvidacije u Holandiji i Mađarskoj otkrio je žašto je postao zloglasni ubica.

On je trenutno iza rešetaka u Mađarskoj, a na pitanja je odgovarao posredstvom svog advokata, dr Danijela Trna.

Otkrio je da je odrastao u teškim uslovima, da je u njegovoj porodici bilo nasilja i da ga je to odvelo u podzemlje, gdje je vremenom postao zločinac.

– U podzemlju ne postoji mjesto da sjednemo i porazgovaramo, već samo situacije u kojima ubijate ili budete ubijeni! Oni koji žive u organizovanom podzemlju znaju da u svakom trenutku mogu da izgube glavu. Svako može da se stavi u poziciju u kojoj zna da umrijeti i zbog toga mora da bira ili jedno ili drugo – rekao je Čaba Der.

Prema podacima španske policije, Čaba je 28. avgusta 2017. u Barseloni vođi rakovačkog klana Nebojši Stojkoviću Stojketu (51) četiri puta pucao u glavu i grudi, a prst mu je odsekao u znak opomene.

Široj javnosti je postao poznat 5. januara 2019, kada je hladnokrvno ubio Nebojšu Markovića (37) na Banovom brdu. Kamere za video nadzor su ga snimile dok je u bijeloj jakni i sa osmjehom na licu prišao Markoviću i ubio ga. Ispostavilo se da je ubio pogrešnog i da porodica Marković i čovjek koji je bio na meti žive u istoj zgradi.

Foto: Foto: Youtube/PrintScreen/OpsporingVerzocht/Instagram/dercaba80

Kamere su ga snimile i 30. juna 2018. u Amsterdamu, kada je u jednom italijanskom restoranu naočigled brojnih gostiju hladnokrvno pucao u glavu Ivanu Serdarušiću (62), kontroverznom hrvatskom biznismenu, koji je učestvovao u švercu 100 kilograma kokaina.

Mađarska policija ga sumnjiči da je 20. septembra 2018. ubio biznismena Lasla V. na jednom parkingu u Budimpešti tako što ga je natjerao da klekne i pucao mu u glavu. Njegovo tijelo je bacio u obližnji potok i pobjegao, a u automobilu ubijenog su pronađeni droga i novac. Sumnja se da su došli u sukob jer je Čaba pokušao da mu proda drogu pomiješanu sa zaslađivačem…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

VIC DANA: Nakon snažnog zemljotresa, Mujo nazvao pajda Franju u Hercegovini, da ga pita kako je, onda- urnebes… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana! MOSTAR: Regija, Zanimljivosti, subota, 04, 05. 2024…17: 42……

1 sat ago

Užasne vijesti: Tragedija u porodici poznatog košarkaškog trenera, PRIJAVIO NESTANAK SINA, onda je pronađen mrtav… (foto)

Trener je alarmirao policiju dan prije nego što je otkriven tragičan ishod... BEOGRAD: Srbija, Crna…

2 sata ago

‘Crnogorski štab’ u Foči: Kako se sumnja, svaki grad u Crnoj Gori ima na hiljade, onih koji su počinili zločine u Bosni‘… (foto, video)

Crnoj Gori predate hiljade stranica o učešću crnogorskih vojnka uzločinima u Bosni i Hercegovini... PODGORICA:…

3 sata ago

Dnevni horoskop za 5. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan se…

5 sati ago

ĆAMIL Duraković objavio snimak sa SNSD- ovog skupa: Čulo se “OJ ĆAMILE NISI VIŠE GLAVNI, POBIJEDIO NAROD PRAVOSLAVNI’… (foto, video)

Potpredsjednik bh. entiteta RS Ćamil Duraković objavio je snimak o kojem je ranije govorio da…

6 sati ago

This website uses cookies.