IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Čaba Der”nasmijani ubica” iz Srbije: Otkrio, ZAŠTO je postao zloglasni KRVOLOK… (foto i video)

Otkrio je da je odrastao u teškim uslovima, da je u njegovoj porodici bilo nasilja i da ga je to odvelo u podzemlje, gdje je vremenom postao zločinac no 1…

BUDIMPEŠTA: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, nedelja, 24: 11, 09: 55… Čaba Der”nasmijani ubica” iz Srbije: Otkrio, ZAŠTO je postao zloglasni KRVOLOK…

Čaba Der (39) “nasmIjani ubica” koji je uhapšen 1. marta ove godine u Pragu zbog naručenog ubistva Nebojše Markovića i još dvIJe likvidacije u Holandiji i Mađarskoj otkrio je žašto je postao zloglasni ubica.

On je trenutno iza rešetaka u Mađarskoj, a na pitanja je odgovarao posredstvom svog advokata, dr Danijela Trna.

Otkrio je da je odrastao u teškim uslovima, da je u njegovoj porodici bilo nasilja i da ga je to odvelo u podzemlje, gdje je vremenom postao zločinac.

– U podzemlju ne postoji mjesto da sjednemo i porazgovaramo, već samo situacije u kojima ubijate ili budete ubijeni! Oni koji žive u organizovanom podzemlju znaju da u svakom trenutku mogu da izgube glavu. Svako može da se stavi u poziciju u kojoj zna da umrijeti i zbog toga mora da bira ili jedno ili drugo – rekao je Čaba Der.

Prema podacima španske policije, Čaba je 28. avgusta 2017. u Barseloni vođi rakovačkog klana Nebojši Stojkoviću Stojketu (51) četiri puta pucao u glavu i grudi, a prst mu je odsekao u znak opomene.

Čitaj još:   UŽASNA sudbina! ELVIRA u dva požara izgubila TROJE DJECE, a jutros i ona otišla u smrt...

Široj javnosti je postao poznat 5. januara 2019, kada je hladnokrvno ubio Nebojšu Markovića (37) na Banovom brdu. Kamere za video nadzor su ga snimile dok je u bijeloj jakni i sa osmjehom na licu prišao Markoviću i ubio ga. Ispostavilo se da je ubio pogrešnog i da porodica Marković i čovjek koji je bio na meti žive u istoj zgradi.

gg

Foto: Foto: Youtube/PrintScreen/OpsporingVerzocht/Instagram/dercaba80

Kamere su ga snimile i 30. juna 2018. u Amsterdamu, kada je u jednom italijanskom restoranu naočigled brojnih gostiju hladnokrvno pucao u glavu Ivanu Serdarušiću (62), kontroverznom hrvatskom biznismenu, koji je učestvovao u švercu 100 kilograma kokaina.

Mađarska policija ga sumnjiči da je 20. septembra 2018. ubio biznismena Lasla V. na jednom parkingu u Budimpešti tako što ga je natjerao da klekne i pucao mu u glavu. Njegovo tijelo je bacio u obližnji potok i pobjegao, a u automobilu ubijenog su pronađeni droga i novac. Sumnja se da su došli u sukob jer je Čaba pokušao da mu proda drogu pomiješanu sa zaslađivačem…

Čitaj još:   VELIKA Drama na Baltiku: Gori trajekt sa 330 ljudi...

izvor agencije

KRVAVI POTPIS UBICE: Zbog jedne stvari policija otvara stare slučajeve…

Zbog sličnog načina likvidacije, provijerava se da li je Čaba Read more

UBICA,UŽIVAO S POZNATIM: Čaba, pozirao sa pjevačima po Srbiji…

Odbegli plaćenik, koji je ubio Nebojšu Markovića na Banovom brdu, Read more

“ČABA DER”: PLAĆENI UBICA Izbliza, traži ga cijela Srbija! (foto)

Čaba Der (38), plaćeni ubica iz Subotice likvidirao je juče Nebojšu M. usred Read more

Komentariši