IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO Novopazarski teniser Hamad Međedović, ostvario dvije ubjedljive pobjede u Australiji…

MLADOM Međedoviću ovo su poslednje provjere pred nastup na Otvorenom prvenstvu Australije…

Traralgon (Australija): Svijet, Sport. tenis, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 19:01. 2020… 10: 11… BRAVO Novopazarski teniser Hamad Međedović, ostvario dvije ubjedljive pobjede u Australiji…

MLADI Novopazarski teniser Hamad Međedović ostvario je dvijee ubjedljive pobjede i plasirao se u osminu finala na juniorskom ITF turniru prve kategorije u Traralgonu, u Australiji.

Hamad Međedović je kao 14. nosilac i trenutno 24. junior svijeta u prvom kolu savladao za 13 pozicija slabije rangiranog Rusa Marata Šaripova sa 2: 0 u setovima (6: 2, 6: 3), a potom je u dva seta (6: 1, 6: 1) slavio protiv 59. na svjetskoj listi u uzrastu do 18 godina Čena Donga iz Australije.

Naredni rival šesnaestogodišnjeg Pazarca Međedovića biće danas Francuz Artur Kazo, koji je deveti junior planete i postavljen je za četvrtog favorita u singlu.

SAMI UGLEDNI Turnir u Traralgonu igra se na tvrdoj podlozi i Međedoviću predstavlja poslednju provjeru pred nastup na Otvorenom prvenstvu Australije u juniorskoj konkurenciji…

Čitaj još:   HAOS U AUSTRIJI: BROJNA Mjesta odsječena, lavine prijete, ima turista iz Bosne i Hercegovine...

Teniser Hamad Međedović nastupiće ove godine na Otvorenom prvenstvu Australije.

Šesnaestogodišnji Međedović trenutno je 23. junior na planeti i nastupiće kao jedan od nosilaca na najjačem juniorskom takmičenju na svijetu.

U konkurenciji do 14 godina Hamad je bio vicešampion Evrope, višestruki je šampion Srbije… U 2018. osvojio je ITF turnir u konkurenciji do 18 godina u Subotici.

Međedović je izjavio da se raduje početku nove takmičarske godine u kojoj želi juniorski gren slem trofej.

“Daću sve od sebe da tu želju i ostvarim”, ambiciozan je mladi Novopazarac, u teniskom svijetu već poznat po dobrom servisu.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši