IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS PRVO KIŠA, SNIJEG I OLUJNI VJETAR: Onda nas, očekuje ovo vrijeme do subote… (foto)

DILJEM BIH, Danas nas očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, utorak, 28. 01. 2020…  11: 47… DANAS PRVO KIŠA, SNIJEG I OLUJNI VJETAR: Onda nas, očekuje ovo vrijeme do subote…

Period do 03.02. Stabilno vrijeme, bez padavina preovladavat će u Bosni i Hercegovini do kraja radne sedmice. U centralnoj i istočnoj Bosni u kotlinama i duž riječnih tokova očekuje se u jutarnjim satima magla, koja se ponegdje može i duže zadržati i od koje će zavisiti najviša dnevna temperatura zraka.

Tokom dana povremena i slaba kiša se očekuje u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. U ostatku zemlje padavine u večernjim satima. Poslijepodne i u večernjim satima jaki udari južnog i jugozapadnog vjetra. Jutarnja temperatura od -1 do 8, a dnevna do 14°C.

utorak, 28.01.2020.
Biometeorološka prognoza je relativno povoljna. Opšta slika će, uz sunčane intervale, posvuda biti nešto ljepša u odnosu na vikend. U unutrašnjosti zemlje, probleme osjetljivim osobama mogla bi uzrokovati mjestimična magla i naoblaka u prijepodnevnim satima, na jugu i zapadu povremeno jača južina. Sa noćnim satima, negativni uticaj vremena će se pojačati, usljed blizine promjene.

Čitaj još:   ŠOK I HAOS UOČI ALL- STARA: Nikola JOKIĆ posuo vodom LUKU Dončića usred pres konferencije, Slovenac ga opsovao, "U mamu ti je..."... (foto, video)

Vrijeme u Sarajevu Prolazak fronte i mjestimične padavine, uz povremeni jugo, uzrokovaće jačanje tegoba kod hroničnih bolesnika i meteoropata. Povoljna okolnost je da će pri tome temperature zraka djelimično porasti, stoga bi i osjet hladnoće trebao biti slabije izražen. Poželjno je ne pretjerivati sa aktivnostima.

U srijedu umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa slabom i povremenom kišom u većini područja. Na planinama slab snijeg. Jutarnja temperatura od -3 do 9, a dnevna do 13°C.

U četvrtak u Bosni niska naoblaka. U ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -4 do 2, a dnevna do 12°C.

U petak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -3 do 6, a dnevna do 13°C…

http://iBalkan.net

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   "DOKLE IDE BEZOBRAZLUK" iz BEOGRADA: Aleksandar VUČIĆ optužio premijera i predsjednika CRNE GORE- Manite se domaćinstva, nije nam do vašeg mora i planina... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more