ZA PLAKANJE: Zašto se Kobi, stalno vozio helikopterom… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

KOBI BRAJANT, Slavni košarkaš nastradao je u svojoj 42. godini života…

LOS ANĐELES: Svijet, Crna Hronika, Sport, Košarka, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak, 27. 01. 2020…  20: 47… ZA PLAKANJE: Zašto se Kobi, stalno vozio helikopterom… (foto)

Jedan od njaboljih košarkaša u historiji i na planeti Kobi Brajant poginuo je u nedelju sa još osam osoba među kojima je i njegova ćerka Đina (13), pošto se helikopter kojim su letjeli srušio u blizini Los Anđelesa…

Razlog nesreće je gusta magla, a mediji u Americi pišu da je čudno da je helikopter uopšte poletio po tako lošim vremenskim uslovima.

Vrlo je zanimljiv razlog zbog kojeg je nekadašnji as LA Lejkersa kupio privatni helikopter…

– Često sam bio zaustavljen u gustom gradskom saobraćaju. Morao sam da pronađem način koji će mi dati još više vremena za trening, ali da ne trošim vrieme za porodicu. Helikopterom bih obavljao sve poslove za 15 minuta. Išao sam na treninge, medijske aktivnosti, vodio djecu u školu… Vožnja helikopterom je postala rutina – pričao je Brajant.

Čitaj još:   DŽANAN MUSA ZA AMERIČKE MEDIJE: "Mi smo djeca rata"...

Nažaloast, vožnja ovom letjelicom je došla glave posadi od devet putnika, među kojima su pored Đane Brajant, bile još dvije djevojčice koje su igrale za Kobijevu “Mamba akademiju”…

izvor iBalkan.net i agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});