POTVRĐENO ZVANIČNO: Nađeno svih devet tijela iz olupine helikoptera smrti u kojem je bio Kobi Brajant…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Poslije duže pretrage, potvrđeno je da su sa zgarišta uništene letjelice izvučena tijela svih žrtava…

CALABASAS: Svijet, Crna Hronika, Sport, Košarka, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda, 29. 01. 2020…  00: 27…  POTVRĐENO ZVANIČNO: Nađeno svih devet tijela iz olupine helikoptera smrti u kojem je bio Kobi Brajant…

Pretraga mesta pada helikoptera u kojem je bio Kobi Brajant, njegova kćerka Đina, i još sedmoro ljudi, privodi se kraju, pošto je stigla potvrda da je izvučeno još šest tijela sa zgarišta od ukupno devet koliko se nalazilo na letu kobnog dana.

Podsjetimo, dan ranije, zvaničnici okruga Kalabasas u kom je došlo do stravične nesreće, obavestili su javnost da su izvučena tri tijela.

Čitaj još:   Prvi čovjek crnogorskog fudbala Savićević, optužio direktora Zvezde, tajne službe i ljude iz vlasti u Srbiji...

– Istražitelji aktivno rade na identifikaciji tijela pronađenih na mjestu pada helikoptera. U toku je obdukcija tijela žrtava- potvrdili su zvaničnici.

Služba za bezbjednost saobraćaja mjesta Kalabasasa u toku dana je objavila snimak pretrage terena i mijesta pada letjelice.

Zbog nepristupačnog terena na brdu gdje se srušio helikopter sve raspoložive službe pretrage su otežano radile na prilasku olupini od koje je, sada se to izbliza može vidjeti, ostalo samo zgarište.

Dignut je i dron koji je dao bolju sliku sa mjesta nesreće, sa visine se tek vidi koliko je to bio strašan i silovit udar poslije kojeg se sve raspalo u stotine dijelova.

Američki mediji takođe prenose da policija patrolira blizu mjesta nesreće da bi odbila potencijalne lopove…

Čitaj još:   Vremenska prognoza: Pad temparature, olujni vjetar, snijeg… (foto)

izvor Telegraf.rs snimak YouTube

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});