OVOG ZADRUGARA Mensur neće da vidi ni na slici:” Ne može da stoji pored moje đevojke!” (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Mensur odreagovao burno, a ovoga puta je mirno saslušao šta sve ima da kaže po pitanju njihove svađe…

BEOGRAD: Region, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak, 30. 01. 2020…  00: 47…  OVOG ZADRUGARA Mensur neće da vidi ni na slici:” Ne može da stoji pored moje đevojke!”

Zadrugar Mlađa Jovanović imao je mnogo što šta da kaže na račun njegovog sukoba koji je imao sa Mensurom Ajdarpašićem, jer su svi mislili da neće imati hrabrosti da činjenice iznese za stolom i pred svima.

On se odmah dotakao slike Vladimira Tomovića zbog koje je Mensur odreagovao burno, a ovoga puta je mirno saslušao šta sve Mlađa ima da kaže po pitanju njihove svađe.

– Ja imam problem sa Mensurom, neke stvari treba da dokazuje na ulici, a ne ovde. Koliko god da smo u problemu, kad je tebi bilo loše i kad si plakao, meni je bilo žao. Bio si maksimalno ponižen od strane svoje djevojke. Iskompleksiran si, ti ne možeš da podneseš sliku Vladimira Tomovića – rekao je Mlađa.

Čitaj još:   SARAJEVO: Islamska zajednica u BiH, nema odgađanja džuma- namaza zbog koronavirusa... (foto)

– Ne može meni neko da nabija sliku njegovu meni u facu i ne može da stoji pored moje đevojke! – rekao je Mensur.

– Rekao si da nisi Mlađa pa da se neko kači sa tobom! Ne znam šta ti to znači, stavljaš sebe iznad mene, a naravno da nisi ja! Mi smo nebo i zemlja! – rekao je Mlađa.

– Mislim da ni tebi ne bi bilo prijatno da tebi neko donese sliku sa kim si u svađi i da je stavlja pored tvoje devojke. Ti isti ljudi su ga pljuvali kad je izašao odavde, a tako sam pokazao da sam isfrustriran – rekao je Mensur.

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});