IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZRIČIT Mensurov brat: Smetali im Minina prošlost, porodica hoće li je ili neće za nevjestu…

Ajdarpašići se oglasili o odnosu između Mensura i Mine Vrbaški i otkrili da li porodici smeta njena prošlost…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 01. 01. 2020…  12. 07… IZRIČIT Mensurov brat: Smetali im Minina prošlost, porodica hoće li je ili neće za nevjestu…

PORODICA Ajdarpašić se oglasila pa prokomentarisali odnos između njegovog člana Mensura Ajdarpašica i Mine Vrbaški i otkrili su i da li njema i porodici smeta njena prošlost.

Mensur Ajdarpašić svojom emotivnom vezom sa Minom Vrbaški kao i sa svojim ponašanjem, koje je pretežno agresivno, izaziva veliku pažnju.

Porodica Ajdarpašić se oglasila i prokomentarisala Mensurovo učešće kao i njegovu vezu sa Minom Vrbaški.

“Ljubav mu cveta, to je najbitnije”, priča Sandro Ajdarpašić Mensurov brat.

Mensur i Mina često pred kamerama imaju žestoke svađe, ali ono što je još redovnije jesu i njihove vrele akcije. Mina Vrbaški je tokom gostovanja u radio- emisiji “Sedi dole” uputila riječi izvinjena porodici Ajdarpašić zbog scena koje je pravila. Ardijan je prokomentarisao ovo izvinjenje, pa je rekao i da li podržavaju njihovu vezu.

“Hvala joj. Mi se slažemo sa njim, ako je njemu lijepo, nama je još ljepše”, govori jedan od braće Mensura Ajdarpašića…

Učesnici rijaliti programa “Zadruga” često se osvrću na Mininu prošlost i njeno priznanje da se bavila prostitucijom. Njegov brat je otkrio da li bi Mina bila prihvaćena u porodici.

“Da, bila bi prihvaćena. Koga zanima prošlost?”, rekao je Sandro.

Čitaj još:   GAGI, ULAZI U ZADRUGU 3: Kako je reagovala LUNA, šta kaže ŽELJKO... (foto)

Baranin Ardijan Ajdarpašić (20) je treći od braće i uhapšen je zbog sumnje da je u u maju 2019. godine u jednoj kladionici ranio sugrađanina…

– Ajdarpašić je, prema policijski evidencijama, blizak Alanu Kožaru, vođi “barskog klana”, za kojim je raspisana crvena Interpolova poternica zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Slobodana Šaranovića – prenijeli su crnogorski mediji.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more